no wlasnie eheh ejsli chdozi o polucje to nie wuystrzelasz jak z armaty na cala posciel i ubranie tylko ciut na majtki, wystarczyz e je sie zmieni wypierze i po klopocie heh
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Wto 01 Lut, 2005 14:22
Gabi, ale może niektórym chłopakom po prostu nie sprawia przyjemności masturbacja? Takie przypadki też się zdarzają Przecież nie będzie robił tego na siłę...
Mróweczka
Gabi, ale może niektórym chłopakom po prostu nie sprawia przyjemności masturbacja? Takie przypadki też się zdarzają Przecież nie będzie robił tego na siłę...
Mróweczka
No ale zazwyczaj najlepszym (że tak to powiem) w tym przypadku wyjściem jest właśnie masturbacja. Jeśli nie chce/brzydzi się/nie sprawia mu to przyjemności to musi się pogodzić z tym, że będzie miał te polucje dopóki nie rozładuje napięcia. I lepiej nie kraść nikomu wkładek/podpasek.
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 01 Lut, 2005 18:10
sami10 napisał/a:
a prezerwatyw nie można????
jakbym była facetem to uznam,ze to nie miło spac w gumce.Gumka jest do stosunku,na krotko,a np 8 godzin codziennie w gumce..chyba penis by sie chłopakowi zagotował
NIE ISTNIEJE COS TAKIEGO JAK PODPASKI DLA CHLOPAKOW A PRZYNAJMNIEJ O TAKICH NIE SLYSZALAM A ROZMIARU PODPASEK TEZ NIE MA JESLI BARDZO CHCESZ TO WEZ SOBIE KUP TAKIE NAJNORMALNIEJSZE PODPASKI I WKLADAJ NA NOC ALE SZCZERZE MOWIAC NIE SADZISZ ZE BYLO BY TO Z LEKKA DZIWACZNE??
_________________ KOCHAM TYLKO TEGO, KTORY KOCHA TYLKO MNIE!!!
o wkładkach dla chłopaków nie słyszałam . polecam pieluszki Happy
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 02 Lut, 2005 08:21
natasha napisał/a:
NIE ISTNIEJE COS TAKIEGO JAK PODPASKI DLA CHLOPAKOW A PRZYNAJMNIEJ O TAKICH NIE SLYSZALAM A ROZMIARU PODPASEK TEZ NIE MA JESLI BARDZO CHCESZ TO WEZ SOBIE KUP TAKIE NAJNORMALNIEJSZE PODPASKI I WKLADAJ NA NOC ALE SZCZERZE MOWIAC NIE SADZISZ ZE BYLO BY TO Z LEKKA DZIWACZNE??
A nie sądzisz, że by mu wyciekało? Bo jak wiadomo, oni są inaczej zbudowani niż my, dziewczyny... I to, że nam wszystko przylega etc. to dlatego, że te podpaski są właśnie dla na produkowane. A on musiałby sobie owinąć penisa tą podpaską chyba...
Ostatnio zmieniony przez BamBI dnia Sro 02 Lut, 2005 18:26, w całości zmieniany 1 raz
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 02 Lut, 2005 17:27
Cytat:
A on musiałby sobie owinąć penisa tą podpaską chyba...
< następuje wydźwięk przerazliwego brechtu >
LOOL ale to nieźle powiedziałas... :d haah!!
A kolega niech sie kogos podpyta,moze oni wiedzą co z tym robic....
Ostatnio zmieniony przez BamBI dnia Sro 02 Lut, 2005 18:28, w całości zmieniany 1 raz
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 02 Lut, 2005 18:27
Gabra napisał/a:
Cytat:
A on musiałby sobie owinąć penia tą podpaską chyba...
< następuje wydźwięk przerazliwego brechtu >
LOOL ale to nieźle powiedziałas... :d haah!!
A kolega niech sie kogos podpyta,moze oni wiedzą co z tym robic....
Wyedytuj posta i dodaj do "penia" literkę s, bo to brzmi jakbym penisa zdrabniała.
chwila! moment!wczoraj kuzynka mówiła mi że w pracy jej rodziców ( pracują w belli) są takie podpaski dla chłopaków . mają je podobno wprowadzić kiedyś na rynek . nie wiadomo kiedy .
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 10 Lut, 2005 10:46
sami10 napisał/a:
chwila! moment!wczoraj kuzynka mówiła mi że w pracy jej rodziców ( pracują w belli) są takie podpaski dla chłopaków . mają je podobno wprowadzić kiedyś na rynek . nie wiadomo kiedy .
No ale aktualnie ich nie ma, prawda? A koleś pytał, czy teraz są na rynku.
Co do samych takowych wkładek zastanawiam się, jak będzie się ja zakładać.