Też to zuważyłam...Najbardziej zdziwiło mnie to, że w Trudnych Pytaniach gdzie zawsze był nawał nowych tematów i postów jest pustka A może to jest spowodowane tym, że od niedawna aby pisać na forum trzeba się zarejestrować ? Chociaż nie wiem....Ale mam nadzieję tak jak Eurynomos, że to tylko chwilowy kryzys na forum Głowy do góry !
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 08 Lut, 2005 16:32
ja nie zauważyłam że dookoła mnie na forum jest pusto i cicho ale to może przez to że offtopuję na kadym kroku:)
wszystko sie zmieni [prosze pamiętać że teraz ludzie mają ferie?]
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 08 Lut, 2005 16:35
kradziejka napisał/a:
[prosze pamiętać że teraz ludzie mają ferie?]
Część ma, części się już skończyły i część dopiero będzie miała. xP
ja ferie bede miala dopiero od przyszlego tygodnia, moze wtedy pobede troche wiecej na tym forum
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 08 Lut, 2005 21:02
No więc moje zdanie to jest: moze stało się tutaj trochę cicho, ale ja nie nażekam bo:
-Nie chce mi się odpowiadać non stop na te same tematy
-I tak sama daje tylko kilka postów jak nie nic
-Lepiej pisać mało i inteligentnie niż dużo i nieinteligentnie
-I tak was kocham :*
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 08 Lut, 2005 21:08
elfkaNenar napisał/a:
-Lepiej pisać mało i inteligentnie niż dużo i nieinteligentnie
To prawda. Nudno sie tu robi. Wczesniej to wchodzilam sobie na forum kilka razy dziennie i bywalam po 3 godziny za kazdym razem a teraz wchodze raz dziennie i jestem tu nawet nie 30 minut bo i tak nie ma czego pisac.
Zgadzam sie z Wierzbą i Iską Zrzędzicie po prostu To nie koniec świata, jedni odchodzą, drudzy przychodza i taka jest już kolej rzeczy(jak to zabrzmiało xD). Chwilowy zastój jest, owszem ale to sie zmieni
Co do tych osób co odeszły to jakoś ich nie opłakuję, przecież bez nich forum też może istnieć,bez przesady
Zawsze macie mnie <LOL>
Iska-chodzi o to,że KoT zawsze na początku postu pisał "dzień dobry" albo "witam"
Mróweczka
Tak jest z każdym forum... Na początku jest wielkie ozywienie, pełna mobilizacja, dziennie po kilka, kilkanascie nowych tematów... ale tak jak kazda rzecz na tym swiecie forum tez zaczyna sie nudzic... zaczyna brakowac osob, które zaczynaja ciekawe tematy i dyskusje. Poprostu trzeba przetrzymac ten okres i czekac na lepszew czasy. Najlepiej reklamowac foro aby przybyli nowi userzy, którzy może maja siweże pomysły... Nie można sie przywiązywać do userów i klimatu na forum bo zmienia sie to bardzo szybko...