Tak! Zgadzam się z wami, powinno się kasować użytkowników, którzy nie logowali się przez powiedzmy co najmniej rok, moim zdaniem to jest taki okres czasu, który może świadczyć o tym, że dany użytkownik nie pojawi się już na forum, a jeśli nawet, to może już nie pamiętać swojej nazwy użytkownika, więc się już nie zaloguje.
Ostatnio zmieniony przez dnia Czw 31 Mar, 2005 13:22, w całości zmieniany 1 raz
Może nie dokładnie "najstarsze logi" co? Np. ToJi nie usuniemy, a ona ma jeden z tych "starszych" =] Usuńmy tych którzy mają stare loginy, mało postów i dawno tu nie wchodzili
Mowiac "najstarsze logi" mialem na mysli tych, ktorzy dawno tu nie wchodzili... chodzi mi o ich ostatnie logi...
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 17 Lut, 2005 13:44
Przedwczoraj przeglądałam listę użytkowników. Większość ma po 1, 2 postach (jeśli mówimy o tych nieaktynych). Wydaje mi się, że to dlatego, gdyż nie można pisać postów będąc gościem. Taka osoba zakłada konto tylko po to, żeby napisać jakiś temat, czyta odpowiedzi i wsio, nie ma jej...