Siemka! Jestem Marta i mieszkam w Mogilnie. Mam nadzieję że mnie polubicie. Proszę, piszcie coś ciekawego o sobie. Czekam na odpowiedzi.
Pozdrówka dla wszystkich!!!!
Marcia10
Witam Cię serdecznie !
Mam nadzieję, że Ci się tu podoba
Ja mam na imię Nina, i mam 11 lat.
Pozdraviam i życzę miłego pobytu na forum
P.S. Pewnie jeszce nie wiesz, ale jest specjalny dział dla nowych użytkowników gdzie można się przywitać i opowiedzieć coś o sobie innym forumowiczom - " Nastolatki na Luzie "
Miło mi cię poznać. Mam nadzieję, że się tu zadomowisz.
P.S. Myślałam, że w tym dziale pisze się tematy związane z Forum, ale widocznie się pomyliłam Coraz częściej myślę, że przydałby się tu jakiś moderator.
_________________ ...
Jeszcze nie zapomniałam o forum
...
Ostatnio zmieniony przez Ona89 dnia Sob 29 Sty, 2005 12:33, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Wiesz co nas łączy... Ta historia, która nigdy się nie kończy...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Everything is over but Trance Music is still alive
blackLady -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 29 Sty, 2005 14:03
Witaj w naszej wielkiej rodzinie, która stale się powiększa Mam nadzieje,że Ci sie tu spodoba.
A teraz cos o mnie: Mam na imię Kaśka, 12 latków i pochodzę z Zabrza
To juz praktycznie trzecie Twój temat, w którym chcesz sie z kimś zaprzyjaźnić...Nie przesadzasz? Poza tym te tematy bardziej nadają się do Nastolatki Na Luzie.
Co do treści postu to również serdecznie witam i życzę miłego postowania.
Mróweczka
P.S. Myślałam, że w tym dziale pisze się tematy związane z Forum, ale widocznie się pomyliłam Coraz częściej myślę, że przydałby się tu jakiś moderator.
Tak masz rację Tu piszę się tematy związane z forum. A do przywitań służy dział Nastolatki na Luzie Widocznie Marcia10 jeszcze o tym nie wiedziała
A co do moderatorów to zdaję mi się, że tego dizału pilnuje nasza administratorka ToJa Także mod jest tu moim zdaniem niepotrzebny....
Hej ! Wiam na forum i mam nadzieje że ci sie tu spodoba i tak dalej ..
Mma na imie Patka i mam już prawie (bo rocznikowo) 13 latek
_________________ Życie jest jak płomień - wystarczy mały podmuch żeby zgasło.
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 03 Lut, 2005 22:16
Hej i życze miłego klikania,a o mnie:
Mam na imię Dorotka, dociągam już do 12 latek i mieszkam w Hajnówce City
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 04 Lut, 2005 16:59
Hej fajnie, ze bedziesz na naszym forum
Mam na imię Agnieszka, juz 6 lutego bede miała 14 latek mieszkam w Białymstoku... interesuje sie muzyka, zwierzetami, troche sportem.