Dobra może głupie pytanie ile mielicie postów. Ale chociaż napiszcie po jakim czasie.
Ja chciałem tylko dodać żebycie sobie czasem nie pomyleli że ja chce być modem!! Nie obrażajšc tu innych którzy pełniš tš też wyżej wymienionom funkcję. A nieche być modem z tego powodu że to jest bardzo odpowiedzialne zajęcie i nierozumiem tych którzy startujš na moda a majš 23 posty i nie sš nawet miesišc na forum.
Hmm...Ja chyba jak zostałam modem miałam około 300-400, a może i 500 postów Nie pamiętam, a po za tym nie liczę i nie patrzę na mój liczniczek <rotfl>
Pozdraviam
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 02 Lut, 2005 19:14
Ja nie pamiętam, bo to dawno było, ale na forum byłam chyba z miesiace dodając do tego, zę to było za czasów kiedy było branie modów... bo nie bylo ich prawie wogule - gry i programy komputerowe =)
ja mialam cos kolo 100 a wybrano mnie chyba dlatego ze znam sie troszke na psychologii (jestem studentka psychologii klinicznej)...no i chyba dlatego ze taka fajna jestem buhehe
Ja miałam około 300. Ale ilość postów nie ma nic wspólnego z moderatorstwem. Jeśli chodzi po jakim czasie bycia na forum zostałam modem to jestem nim jakiś miesiąc, więc sobie policz. Pod avem mam datę przyłączenia.
_________________ ...
Jeszcze nie zapomniałam o forum
...