Zakochałam sie w pewnym chłopaku. I wprost powiedziałam mu to ze sie w nim zakochałam i ze on mi sie podoba. On mi powiedział ze mnie bardzio polubił. Ale nic wiecej cio ja mam zrobic. Czy jest jakis sposób na zdobycie go skoro on mieszka w drugiej czesci mojej miejscowosci i gadamy tylko na gg? [/code]
Gratuluję odwagi! Niewiele osób na to byłoby stać.
A Tobie pozostaje cierpliwie czekać. Masz szanse, że to jego "lubienie" z czasem zamieni się w przyjaźń a przyjaźń w miłość. Nie naciskaj na niego specjalnie. Bądź sobą, rozmawiajcie razem do woli. Może jakieś wspólne kino?
Popieram deg'a.
Gratuluję odwagi!
Nie każdy przecież by to powiedział prosto, np.: ja, bo jestem nieśmiała .
Ale skoro mu o tym powiedziałaś, a on cię polubił , wystarczy sprawił, by bardziej cię polubił, np.: (tak jak deg powiedział) wspólne kino.
A oto moje propozycje:
1. Spotkanie się po szkole (jeżeli ma czas, niech cię odprowadzi pod dom).
2. Wspólny spacerek.
3. Pójście na lody (może ci je postawi )
4. Porozmawiajcie o zaiteresowaniach (może macie coś ze sobą wspólnego... )
5. Podeślij mu liścik, z napisanymi tam wszystkimi dziewczynami z klasy. Niech wybierze trzy te, które najbardziej lubi-a tą, ktorą najbardziej, niech zaznaczy na czerwono.
(c)Sposoby są wyłącznie mojego pomysłu...
_________________ Może kiedyś tu jeszcze zajrzę. Nie wiem, jak mi się zachce...
Calkowicie zgadzam sie z degiem jesli on juz wie to droga wolana mozesz smialo sie nim interesowac dowiedz sie czym sie interesuje moze chodzi na jakies zajecia ktorymi sie interesujesz
W Ameryce bardzo często "lubić" znaczy "kochać"
Może ten chłopak powiedział to właśnie w taki sposób? Póki co, ciesz się, że on cię lubi i czekaj na coś więcej.
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Wto 22 Lip, 2003 13:40 Re: Co zrobic ?
Nieszczesliwa napisał/a:
Zakochałam sie w pewnym chłopaku. I wprost powiedziałam mu to ze sie w nim zakochałam i ze on mi sie podoba. On mi powiedział ze mnie bardzio polubił. Ale nic wiecej cio ja mam zrobic. Czy jest jakis sposób na zdobycie go skoro on mieszka w drugiej czesci mojej miejscowosci i gadamy tylko na gg? [/code]
Może wszyscy już to powiedzieli, ale ja też tak sądzę: