tylko nie zapomnij wysłać już się nie mogę doczekać pięknych raciczek. wszyscy mi będą zazdrościć
blackLady -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 28 Sty, 2005 21:07
Chcesz, to moge dorzucić jeszze gratisowo pare lakierów to paznokci, i przyrządy do maniciuru
inspektor_nr4 -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 28 Sty, 2005 21:12
nie wiem za bardzo do czego to służy, ale chętnie wypróbuję
blackLady -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 28 Sty, 2005 21:19
Nie wiesz do czego co służy?? Lakier do paznokci? No wiesz,ludzie (kobiety zazwyczaj)malują tym paznokcie.Paznokieć to jest takie cos za końcu palców,rodzaj "płytki",ale nie cd-rom .
No więc kobieta bierze ten lakier, zamacza w nim pędzelek,i maluje paznokcie.Lakiery mają różne kolorki(napewno znajdziesz coś dla siebie ). Spokojnie możesz sobie tym ozdobić raciczki
Natomias przyrządy do manikiuru, to pilniczi, którymi piłuje sie paznokcie (w twoim przypadku raciszki), nożyczki to wycinania skórek(nie polecam dla Ciebie ), szczypczyki do obcinania paznokci oraz polierka, dzięki której paznokcie(raciczki) ślicznie się błyszczą ^^
Jeśli sobie z tym wszystkim nie poradzisz, to udaj sie do chlewika piękności, tam ci pomogą
inspektor_nr4 -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 28 Sty, 2005 21:37
wow! cos czuję że te wynalazki odmienią moje życie. wszystkie laski będą sie za mną oglądały! wow