| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Czy pies może jeść...
Autor Wiadomość
Ona89 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Nie 23 Sty, 2005 21:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Co do robaków to zwierze może je mieć jeśli je np. surowe mięso, które nie było badane u weterynarza (wiem że jeśli ktoś ma chodowlę np. muciek i zarżnie cielaczka to trzeba zanieść próbkę mięsa do weterynarza aby przebadać czy nie ma w nim śladów robaczków) lub zje jakieś dzikie zwierzątko. A koty różnią się od psów. Mój kot je pomidory.
Wydaje mi się że młody pies może pić mleko tylko trzeba trochę uważać, bo nap. w mojej miejscowości jest do kupienia takie zwykłe mleko hajnowskie, którego niepowinno się pić odrazu z worka tylko po przegotowaniu, więc jeśli chcecie na próbę dać do picia mleko kupne (od mućki powinno być ok) to lepiej na początku w małych ilościach i przegotowane.

Mój kot mije mleko dopiero jak mu w miseczce skwaśnieje, lubi takie kwaśne mleczko. A jagurty to je najlepiej danio pianka o smaku wiśniowym.

Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
5234610
Chesterka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Wto 25 Sty, 2005 12:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ja słyszałam (nie wiem czy to prawda), że koty o czarnej sierści nie powinny pić dużo mleka bo im ta sierść zszarzeje Rolling Eyes

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3687193
inspektor_nr4
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 25 Sty, 2005 19:56   

Chesterka napisał/a:
A ja słyszałam (nie wiem czy to prawda), że koty o czarnej sierści nie powinny pić dużo mleka bo im ta sierść zszarzeje Rolling Eyes

z tego co wiem, to nieprawda. za zmiany koloru sierści odpowiadają niedobory różnych mikroelementów i witamin.
Powrót do góry
Załamana14 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Sob 29 Sty, 2005 12:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

oczewiście półtoracroczny piesek może i poiwinien pić mleko ,ale jogurty to raczej nie Confused a twarożek jak najbardziej,,,,
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu