JA trochę odbiegnę od tematu... ale poprostu musze to napisac heh...
Białystok czyli miasto, w ktorym miezkam w tym roku nie podlaczal sie na antene... oczywiscie dlaczego? no bo w telewizji białotsockiej jest duzo prawosławnych , a oni maja swieta... wiecie wkurza mnie to.. przez nich nie moglismy wejsc na antene... Białystok jedne z duzych miats i zeru nic nie umieja zorganizowac nawet taki Krotoszyn lepiej sie bwaił... w sumie to nawet dobrze, ze nie weszllismy na antene, bo by byla kompromitacja jak disco polo nawet gralo... poprostu czasami mam dosyc tego miasta... niby tu taka tolerancja bo wiele kultur mieszka ale nie ma nic kompletnie tak jakby najwieksza wiocha w Polsce... wrr... sorki ze robie offtop ale musialam to powiedziec...
jak cos to potem mozecie skasowac moj poscik.
moje miasto też nie jest na antenie też ponoć sie tu kultury mieszają i jakoś żyje
nie martw sie bo to normalne że chcesz aby w twoim mieście było 1000 imprez minie ci to
a jak nie zmienisz zdania zapraszam do olsztyna, to zobaczysz gdzie lepiej
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 12 Sty, 2005 20:55
ElfkaNenar chodzi o to, ze maja Świeta i ekipe trudno zebrac a to trzeba duzo...
Wczesniej pisalam ze nie bylu u mnie w szkole zadnej zbiorki na WOSP ani na TSUNAMI.A wczoraj przyjechaly trzy girl i chodzily po skzole po klasach i zbieraly na TSUNAMI.Jak cos wrzuciles to krzyzyk naklejka dostales
Hmm.. troche już późno o tym pisać.. ale cóż..
Tak - u nas w szkole też odbyła się ta akcja - jako, że jestem szefem szkolnej sekcji pomocy (jak jakieś zbiórki na biedne dzieci or sth - to ja mam z swoją ekipą organizować ) anywayz - prowadził to u nas samorząd - czyli także i ja. Zebraliśmy dość sporo kasy - ile dokładnie - nie wiem - nie poinformowano mnie jeszcze ;P I hope ta kasa pójdzie w dobre ręce