Wysłany: Wto 18 Sty, 2005 18:37 CO byś chciał/chciała???
Chodziło mi o Ankiete;D
(*)- a co bys chciał chciała żeby stało się cos innego??Powiedz w Poście:).
Ostatnio zmieniony przez Nacia dnia Wto 18 Sty, 2005 18:44, w całości zmieniany 1 raz
Aren -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 21 Sty, 2005 11:55
Ja dałem: ukończyć wszystkie szkoły itd. bo oczywiście dałbym na miłość ale mieć dziewczynę to nie to samo co mieć miłość, dziewczyna to określenie nie ,stałe, w tym cudownym uczuciu miłości. Miłość jest na zawsze
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 21 Sty, 2005 12:12
A ja jestem za tym, zebyś skończyła robić ankiety, bo ta z chorobami była rozwalająca, a tą mało kto może zdefiniowac, bo każdy ma inne pragnienie
Aren -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 21 Sty, 2005 12:30
jakie choroby?! ja nic takiego nie zauważyłem ;p według mnie ta ankieta jeszcze przejdzie.........
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 21 Sty, 2005 16:19
Ja bym chciałam miec przyjaciółkę lub przyjaciela (lub chłopaka jak mnie zechce :p) Ja nie mam przyjaciól i jest mi bardzo smutno
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 604
Wysłany: Pią 21 Sty, 2005 22:47
oooo kucyka, ja bym chciala na balkonie miec,
ale wole swinke... swinkowa nie chorobe bo juz mialam
i jeszce chce pokoju na swiecie (czy z tym textem moge zostac misss ;?)
_________________ It`s not that gold
It`s not as golden as memory
Or the age of the same name
It`s not that gold
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 22 Sty, 2005 10:11
altruista napisał/a:
i kocyk!
Ale Wierzby do kąpletu nie oddam... weź sam kocyk, bo Wierzba z jej kocykiem jest moja
a ja najbardziej to bym chciala miec w przyszlosci jakas dobra prace, 2000 zl miesiecznie mi wystarczy. I nie bede ukrywac, ze chodzi glownie tylko i wylacznie o wielkosc wynagrodzenia, bo w dzisiejszych czasach trudno godnie przezyc nawet z 1000 zl miesiecznie.
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
a ja najbardziej to bym chciala miec w przyszlosci jakas dobra prace, 2000 zl miesiecznie mi wystarczy. I nie bede ukrywac, ze chodzi glownie tylko i wylacznie o wielkosc wynagrodzenia, bo w dzisiejszych czasach trudno godnie przezyc nawet z 1000 zl miesiecznie.
Słusznie uważasz. Tylko że 2 tys. to szczerze mówiąc niewiele (chyba, że mąż drugie 2000 - to już co innego ). Ja jednak mimo wszystko chcialbym zarabiać powyżej średniej krajowej (coś bodajże kolo 2600 zl). I jeszcze chcialbym mieć dom na Kabatach no i Skodę Superb I nic więcej.
_________________ Zapraszam na moje nowe Forum: kolej, podróżni, Mazowsze. (adres w przycisku www)