| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następny
Filofun
Autor Wiadomość
Miracle Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 14 Sty, 2005 18:50   Filofun Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Czy u was w szkole jest rowniez moda na filofun(splatanie kolorowych drucikow)???U mnie pojawila sie niedawno i prawie cala szkola robi kolorowe plecionki.Mi na poczatku jak to zobaczylam sie to nie podobalo i uwazalam ze to jets jakas kompletna bzdura a teraz sama sobie kupilam filofun i takie robie i szczerze mowiac podoba mi sie to.Jestem ciekawa czy u was w szkole tez panuje taka moda i co o tym sadzicie???

Jesli nie wiecie co to jest filofun albo chcielibyscie zobaczyc stronke z roznymi wzorami wchodzccie na www.filofun.pl Mr. Green
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4349962
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Pią 14 Sty, 2005 18:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie u mnie nie ma czegoś takiego i raczej nie było biggrin
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2568294
Elun Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 14 Sty, 2005 19:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

u mnie w klasie takie rzeczy robimy. Ja sie wkrecialm dopiero pare dni temu, a jedna moja kolezanka to takie zaczepiste wzorki potrafi zrobic.

Powrót do góry
blackLady
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 14 Sty, 2005 19:04   

U mnie to jest już od początku roku modne. Jak to pierwszy raz robiłam to bardzo mi się podobało, teraz jest juz to troche nudne... Ale ogólnie manie oceniam na 4+ Very Happy
Powrót do góry
zazulita Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pią 14 Sty, 2005 19:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

U mnie w szkole ta moda pojawiła się w tym roku szkolnym. Często sie widzi jak dziewczyny siedzną na przerwach na korytarzach robią z tego naprawde super rzeczy. Ja też bardzo się chcę tego nauczyć, ale narazie nie mam na to czasu Crying or Very sad

Pozdrawiam Very Happy

Numer Gadu-Gadu
8619585
frigg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 14 Sty, 2005 19:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hyhy ja nie wiedzilam co to jest takiego ale spojrzalam na link i takie cos robiony juz jaka ja chodzilam do podstawowki (czyli jakies 11-12 lat temu) z tym ze wtedy robilo sie to ze sznurowadel - nie bylo jescze takich kabelkow i to zamawianych przez internet...ja nie robilam bo nie ma cierpliwosci to takie [cenzura] Smile
a i kiedys robilo sie takie brazoneltki z muliny - zawiazywalo sie supelki z rzonokolorowej muliny - tez wszyscy to nosili i robili, i tak samo kombinacji bylo bardzo duzo
Powrót do góry
Noid Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pią 14 Sty, 2005 19:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

U mnie w szkole tego nigdy nie było, nie ma i nie zapowiada się żeby takie coś było.

Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 14 Sty, 2005 19:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

frigg napisał/a:
hyhy ja nie wiedzilam co to jest takiego ale spojrzalam na link i takie cos robiony juz jaka ja chodzilam do podstawowki (czyli jakies 11-12 lat temu) z tym ze wtedy robilo sie to ze sznurowadel - nie bylo jescze takich kabelkow i to zamawianych przez internet...ja nie robilam bo nie ma cierpliwosci to takie [cenzura] Smile
a i kiedys robilo sie takie brazoneltki z muliny - zawiazywalo sie supelki z rzonokolorowej muliny - tez wszyscy to nosili i robili, i tak samo kombinacji bylo bardzo duzo

U nas w szkole mulina przestala byc popularna gdzies 2-3 lata temu chociaz dalej robie takie bransoletki.To bardzo fajnie wycisza i przedewszystkim uczy cierpliwosci Mr. Green
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4349962
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 14 Sty, 2005 19:41   

frigg bransoletki z muliny rządzą
sama mam [liczy] 8 na rękach:)

a co do tematu to w podstawówce pewnie takie coś treaz jest za moich czasów nie było
a teraz? na przerwach się tylko uczy
Powrót do góry
Elly Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pią 14 Sty, 2005 19:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

U mniw w szkole to jest (wkońcu to ta sama buda co miracle ) Nawet fajne to jest ostatni sama zaczełam to robić ... Mr. Green

Numer Gadu-Gadu
6519354
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 14 Sty, 2005 22:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jak se tak siedzialam i robilam se filofunki to tata wszedl do pokoju i to zobazcyl powiedzilal ze kiedys tez sie tak robilo tylko ze nie bylo takich drucikow i mi pokazal kilka zajefajnych wzorkow jak skoncze moj to sprobpoje zrobic taki jaki mi pokazal Mr. Green
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4349962
Elly Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pią 14 Sty, 2005 22:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A moj tata jak zobaczyl te żyłki leżące na moim biórku to poprostu wzio sel pare i zrobił chyba z 4 te wzorki ... ja narazie umie tylko 2

Numer Gadu-Gadu
6519354
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Sob 15 Sty, 2005 10:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

u nas hm.. pare osob ma jakies z tego druciki i tyle
a bransoletki z muliny są super =] uwielbiam takie ^^

Numer Gadu-Gadu
2891618
BaSiA__ToSiA Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sob 15 Sty, 2005 15:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

u nas w szkole ta moda jeszcze nie weszła.....ale moze wejdzie Smile
nie bardzo wiem ja sie to robi jak to wygląda itd. itp.
Question
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7514281
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 15 Sty, 2005 15:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tu macie link www.filofun.pl tam wszystko pisze.Taki jeden kabelek kosztuje 20-40 groszy(zalezy od dlugosci) i mozna takie cos kupic w sklepie z artykulami szkolnymi albo w Auchan,tesco itp.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4349962
Strona 1 z 8 Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następny
Odpowiedz do tematu