| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Próbny Egzamin gimnazjalny
Autor Wiadomość
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Czw 13 Sty, 2005 17:54   Próbny Egzamin gimnazjalny Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Gimnazjalisto, sprawdź się
Trzecioklasiści z województw wielkopolskiego, zachodniopomorskiegio i lubuskiego 4 i 5 stycznia 2005 pisali próbny sprawdzian na koniec gimnazjum. Sprawdź jak poszedłby Tobie egzamin, który będziecie zdawać w kwietniu. Publikujemy też rozwiązania testów.

Pisaliscie ten egzamin próbny ?
Jak wam poszedl ?

[/quote]
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2568294
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 13 Sty, 2005 19:58   

<pac>
dobra
u nas dzisiaj i jutro piszą 3 klasy próbny egzamin a ja jako 2 klasa pisałam próbny w grudniu
44/50 - mat - fiz
39/50 - humanistyczny

temat testu to żeglarstwo - test ten jak ten oficjalny pisany przez rocznik 86 [ tegoroczni maturzyści:)]
Powrót do góry
zazulita Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Czw 13 Sty, 2005 20:00   Re: Próbny Egzamin gimnazjalny Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

U mnie w szokole egzamin pisali 11, 12 stycznia. Z tego co wiem, to trzecim klasom poszło nawet dobrze!! Ja jestem w pierwszej gimnazjum i zamiast mieć w tym dniu wolne (żeby nie przeszkadzać piszącym), musieliśmy pisać egzaminy semestralnie Rolling Eyes

Numer Gadu-Gadu
8619585
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 13 Sty, 2005 20:48   

Ja będę pisać 8/9 luty, więc mam czas w ferie się uczyć w gazecie wyborczej były egzaminy i nie wiem co bym dostała z humana, ale robiłam w sumie na odpieprz i byle jak i dostała 31/50 ze ścisłych więc mysle, że będzie nieźle na próbnym i głównym
Powrót do góry
Otwieracz
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 13 Sty, 2005 21:04   

Ja, tegoroczny maturzysta:), miałem na tym "ostatecznym" egzaminie gimnazjalnym w sumie 90 punktów z obu częœci.

Z tego co mi wiadomo, dwa lata temu bardzo dobrze poszły egzaminy.

Mogę za to powiedzieć wam coœ na temat próbnych matur- otóż o ile angielski był łatwy, to w nowej formule język polski jest TRUDNY.
Powrót do góry
EU07 Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Czw 13 Sty, 2005 21:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Otwieracz napisał/a:
Ja, tegoroczny maturzysta:), miałem na tym "ostatecznym" egzaminie gimnazjalnym w sumie 90 punktów z obu części.

Z tego co mi wiadomo, dwa lata temu bardzo dobrze poszły egzaminy.

Mogę za to powiedzieć wam coś na temat próbnych matur- otóż o ile angielski był łatwy, to w nowej formule język polski jest TRUDNY.

Ja także tegoroczny maturzysta Smile Na gimnazjalnym z dwóch części miałem 87 pkt. A co do matur... Angielski byl latwy, to prawda. Przynajmniej na podstawowym. Nie wiem jak wyglada sprawa na rozszerzonym, bo tego nie pisalem, nie przyda sie pozniej. A ile Otwieraczu miales z polskiego? Ja mialem 67% i jako tako jestem zadowolony Smile Za to mogę narzekać na fizykę... 28% na podstawowym! Toż to nawet nie przekroczylem progu zdawalnosci Razz Dlatego juz fizyki nie chce zdawac, zmienilem deklaracje. A Ty na tych probnych co zdawales i z jakim rezultatem?

Numer Gadu-Gadu
1141814
Ppark Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 13 Sty, 2005 21:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie pamiętam ile miałem pkt na egzaminie gimnazjalnym, nie interesowało mnie to wówczas z pewnych względów Smile. Za to również mam w tym roku przyjemność bycia testowanym nową maturą.
Polski na maturze to niesamowita farsa. A angielski faktycznie jest banalny, zarówno podstawowy jak rozszerzony. Fizyka jest dość dziwna, ale średnio trudna. Matematyka to w gruncie rzeczy sprawdzian naturalnych zdolności do popełniania błędów rachunkowych, bo innego rodzaju błędów się tam chyba nie dało popełnić. Podsumowując, nowa matura ogólnie śmierdzi Razz.

Na śmierć przeniósłbym mękę, a nad nicość piekło.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2020949
Otwieracz
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 13 Sty, 2005 21:55   

Ja z polskiego miałem z podstawowego coœ koło 70-72%, a z rozszerzonego około 60%. Do tego historia- podstawowa 88%, rozszerzona 72% i WOS- podstawowy 67%, rozszerzony nie pamiętam, ale więcej.
Moim zdaniem nowy system pisania i oceniania wypracowań jest co najmniej dziwny.
Powrót do góry
Agentka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 13 Sty, 2005 22:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja mam egzaminy 26-27 stycznia,a będe się przygotowywać z ćwiczeń z testami i z takiej płytki z wyborczej (z testami)

Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 14 Sty, 2005 08:27   

Bede trzymała za Was kciuki:d

za to ja mam 21 egzamin semstralny (jestem w 1 gimnazjum) bede pisała humanistyczny... mysle ze to dobrze, bo z matmy i z innych przedmiotów ścisłych nie jestestem zbyt dobra biggrin
Powrót do góry
EU07 Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pią 14 Sty, 2005 15:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Otwieracz napisał/a:
Ja z polskiego miałem z podstawowego coœ koło 70-72%, a z rozszerzonego około 60%. Do tego historia- podstawowa 88%, rozszerzona 72% i WOS- podstawowy 67%, rozszerzony nie pamiętam, ale więcej.
Moim zdaniem nowy system pisania i oceniania wypracowań jest co najmniej dziwny.

No to galancie napisales. I widze ze Ty jestes raczej humanista Smile Gdzie zamierzasz isc po liceum? Wnioskuje, ze pewnie Uniwerek W-wski? Smile Ja mialem wyniki jak poniżej:
Język polski - 67% (rozszerzonego ze wzgledu na znikoma przydatnosc w dalszym ksztalceniu nie pisalem)
Język angielski - 83% (rozszerzonego nie pisalem z powodu jak wyzej)
Matematyka - 78% (podstawowy), 67% (rozszerzony).
No i fizyka o ktorej juz wspomnialem - 28% (podstawowy).

Numer Gadu-Gadu
1141814
justka007 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 22 Sty, 2005 18:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

U nas w szkole jest taka tradycja,ze jak piszą trzecie klasy do pierwsze i drugie piszą coś podobnego.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3107824
MeGi111 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 22 Sty, 2005 19:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja miałam próbne 11 i 12 stycznia. W tym roku na próbnych był wyjątkowo łatwy temat... Przynajmniej na polskim.. Pisaliśmy o liście... Jest to forma z którą spotykamy się na codzień więc jest oki Smile Na samym końcu opowiadanie, więc jedna z najprostrzych form wypowiedzi Smile Mam nadzieję, że prosty próbny nie oznacza trudnego prawdziwego!! biggrinbiggrin Ogólnie nie wiem jak mi poszło... Praktycznie część humanistyczna zawierała chyba 3 pytania, w których trzeba było coś wiedzieć... Reszta to pytania do tekstu... Jednak nie jest to takie proste bo pytania są baaaardzo podchwytliwe i często pasuje pare odpowiedzi, a czasem żadna... No zobaczymy...

Test matematyczno-przyrodniczy... temat: "unia europejska". Pierwsze skojażenie: "ja nic o niej nie wiem!!!!!!". Jednak okazało się, że znowu nie miało to praktyczni3e nic związanego z unią... Było dużo przeliczania, procentów, osie symetrii... Sporo biologii i geografii... Chyba 3 zadanka fizyczne... Wyników jeszcze nie ma, ale z tego testu wyliczyłam, że powinnam mieć koło 42-45 pkt... zobaczymy... Smile

pierwszą kroplę deszczu na sobie
i uśmiechnij się do siebie
i bądź z siebie dumny,
że potrafisz to wszystko zauważyć..."
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4715251
Załamana14 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Pią 28 Sty, 2005 21:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No i cio jak ci poszedł ten póbny????hehheh napewno dobrze
Powrót do góry
Otwieracz
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 08 Lut, 2005 14:51   

Kurde, zapomniałem o tym temacie Sad

Po maturce pójdę zapewnie na iranistykę na UW.
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu