| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
PóŁMeTeK
Autor Wiadomość
Mon!śka Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sob 08 Sty, 2005 12:46   PóŁMeTeK Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hej! Chodzę do II kl. gimnazjum. Nie długo półmetek, a ja nie mam zielonego pojęcia jak się ubrać... Sad Może ktoś z Was ma to już za sobą i może mi poradzić??? Proszę o pomoc...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 08 Sty, 2005 13:09   

Monisia.. a co to półmetek jakbym mogla wiedziec?? Rolling Eyes
Powrót do góry
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 08 Sty, 2005 13:12   

Półmetek to chyba dzień, w którym mija dokładnie połowa naszego pobytu w gimnazjum - czyli mniej więcej połowa drugiej klasy Wink.

Co do tematu... hmm, no jak się ubrać na taką imprezkę? Ja bym się ubrał normalnie Razz. No, może troszku bardziej odświętnie... A zresztą nie wiem, bo nie miałem czegoś takiego jak półmetek Rolling Eyes.
Powrót do góry
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sob 08 Sty, 2005 13:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hmmm... Jakby Ci wytłumaczyć... Półmetek to taka uroczystość 2 kl. gim. dla "zaznaczenia" połowy nauki w gimnazjum Very Happy

Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Sob 08 Sty, 2005 13:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Eh ... to zalezy jak ustalili rodzice na zebraniu

Na moim półmetku było ustalone że stórj dowolny czyli można jak na jakas dyskę czy nio na bal
I dziewczyny były zarówno w sukienkach balowych jak i normalnie jak na dyske no ale spoko

A wtym roku z tego co mi wiadomo u mnie w szkole maja byc tylko sukienki balowe
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 08 Sty, 2005 14:44   

boże niedługo to dzieci w przedszkolu będą miały jakieś półmetki bale i inne niepotrzevbne pierdy

uczę się w gimnazjum już miesiąc - bal
miesiąc i jeden dzień - bal:/

ja jestem w 2 gim i nie ma półmetków jakoś dziwne bo skoro są dyskoteki to bale nie są potrzebne

ale ubierz sie ładnie i tyle a co sie kryje pod pojęciem ładnie to chyba wiesz
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 08 Sty, 2005 15:06   

Ja na półmetek (mam w lutym) ubieram sie po raz pierwszy w sukienkę. Mała czarna. Wink
Powrót do góry
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 08 Sty, 2005 15:43   

My nie mieliśmy półmetka w tym roku tylko komers i w 1 i 2 kasie mieliśmy bale gimnazjalne, na które kazali przychodzić jak na bale, a potem skakać w rytm muzyki, poprostui w takich butach się nie dało, ale jak pucili Nirvankę to wszystko jakoś się ułożyło biggrin bo co ja bede dla jakiś przeróbek na dziwne techno polskich przebojów
Powrót do góry
Agentka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 08 Sty, 2005 19:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

u mnie tylko 3 klasy mają pod koniec roku szkolnego bal. Trzeba byc elegancko ubranym bo to wkońcu bal. Tobie tez radzę elegancko i ładnie sie ubrać ale bez przesady Mr. Green

Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sob 08 Sty, 2005 21:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hmmm... Ja myśle o długiej czarnej spódnicy, a do tego biała bluzka zapinana na haftki z kolorowymi haftami, albo biała z krawatem... Co Wy na to???

Elun Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sob 08 Sty, 2005 21:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a u mnie w szkole jest tylko bal trzecioklasistow, w ktyrm obowiazuje stroj balowy (suknie itp.) Smile

Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 11 Sty, 2005 21:54   

Mon!śka napisał/a:
Hmmm... Ja myśle o długiej czarnej spódnicy, a do tego biała bluzka zapinana na haftki z kolorowymi haftami, albo biała z krawatem... Co Wy na to???

Wiesz, spoko, tylko nie polecam Ci osobiście długiej spódnicy. Będzie Ci ciężko szaleć i skakać. Może być taka za kolano (bo to długa jeszcze nie jest Wink). Smile Ale pomysł spoko.

Pozdrawiam.
Powrót do góry
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 13 Sty, 2005 17:40   

Ten pomysł z krawatem jest naprawde cooooooooool Smile
Powrót do góry
Miracle Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Czw 13 Sty, 2005 18:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Niezly pomysl z tym krawatem Mr. Green Ale ja zamiast zwyklej spodnicy wybralabym spodniczke typu pol-mini, biala bluzka typu 3/4 i mini krawacik(najlepiej zeby byl do spodnicy).
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4349962
Juwenta Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 16 Sty, 2005 13:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

U nas na koniec 3 kl. ma byc bal...taaaa....juz widze jaki to bedzie bal.....dyska jak kazda inna:| Niby uczymy sie na w-fie poloneza i walców ale nikt tego tanczyc nie bedzie. Mnie na szczescie na tym nie bedzie Smile Mi sie mazy taki prawdziwy bal z kulturalnym towarzystwem wlasnie z polonezem i walcem a nie takie dyski dla mlodzikow przy rytmach techno Smile Bez urazy dla techno bo lubie tego sluchac ale to kompletnie nie ma nic wspolnego z balem Razz Wink

Jesli chodzi o strój to ubierz sie jakos ładnie. Lepiej nie wkladac jakiejs takiej typowo balowej blyszczacej sukni bo to bedzie smiesznie wygladac Smile i bedzie Ci niewygodnie. Jakas sukienka nie krepujaca ruchów czy spódnica i bluzka i bedzie dobrze albo jakies ladne spodnie.

Odpowiedz do tematu