Id najlepiej do swoich przyjaciółek i razem idzcie do tej (Oli co nie?)koleżnaki.
Tam powiedzcie jej (delikatnie powiedziane)że byłycie po niš. I oczywicie można zastosować chwyt pod tytułem: ,, To gdzie ty do ........była?" ale odradzam.
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 12 Sty, 2005 15:06
Elly napisał/a:
Jasne że pomineła ty byś poplul kolege/koleżanke ??
Za takie kłamstwo?? Pewnie. Nawet by w twarz dostał/a.
Zauważ, że ta koleżanka na to zasłużyła .
Nie pluję i nie biję nikogo bez powodu .
To to dobrze ze nie plujesz i nie bijesz bez powodu No fakt troszke na to zasłóżyła .
_________________ Życie jest jak płomień - wystarczy mały podmuch żeby zgasło.
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 12 Sty, 2005 20:34
No no.. rzeczywiscie jest to w części wina TWojej kolezanki.. ale nie zrobila tego umyślnie.. ale tlumaczylas to rodzicom? jesli nie uwierzyli to znaczy ze sa wobec Ciebie nie w porządku... nie ufają Tobie.... powinnaś iść do kolezanki i poprosiić ja zeby wytlumaczyla wszystko Twoim Rodzicom. Bo myślę tez ze Twoja kolezanka nie miala złego zamiaru dzwoniąc do Ciebie. głowa do góry.. mam nadzieje, ze wszystko sie wyjaśni
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 15 Lip 2004 Posty: 606
Wysłany: Sro 12 Sty, 2005 22:47
Może twoja koleżanka wtedy coś robiła i nie słyszała jak do niej pukacie? Tak czasem bywa, pewnie sobie to wyjaśnicie na spokojnie i plucie nie będzie potrzebne. Porozmawiaj z nią, a później idźcie do twoich rodziców. Również twoje pozostałe koleżanki niech potwierdzą przed rodzicami, że zachodziłyście po tą dziewczynę.
_________________ ...
Jeszcze nie zapomniałam o forum
...