Ojej nie myślałam, że ten temat się tak rozwinnie no więc moze mozna go zamknąć
Pecia -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 09 Sty, 2005 15:20
bedziesz miec pewnie taki biust jak twoja babia aw szczegolnosci mama to jest przekazywane w genach
blackLady -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 09 Sty, 2005 20:11
Pecia mam pewne ale co do twojego postu: Zazwyczaj tak jest że córka ma biust taki jak matka, jednak często się zdarza, że np. mama ma duży biust a córke no cóż....dużo mniejszy
Do niektórych odpowiedzi w stylu: ja bym chciała mieć stanik 75B=JA BYM CHCIAŁĄ MIEĆ 100Z .
Każdy rozwija się w swoim tempie i dziewczyny: jeśli macie np. rozmiar stanika 75AA to znaczy, że taki jest dla was odpowiedni.
Pozdro
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 11 Sty, 2005 21:35
Asiula1994 napisał/a:
Do niektórych odpowiedzi w stylu: ja bym chciała mieć stanik 75B=JA BYM CHCIAŁĄ MIEĆ 100Z .
Każdy rozwija się w swoim tempie i dziewczyny: jeśli macie np. rozmiar stanika 75AA to znaczy, że taki jest dla was odpowiedni.
Pozdro
Eh, biorąc pod uwagę, że TEGO czegoś, co pierwotnie można nazwać biustem NIE WIDAĆ. W ogóle. Ani na basenie, a już w zimie czy lecie pod ubraniem nie wspomnę.
Tak, chciałabym mieć 75B. Ale tego nie zmienię. A to pieprzone AA nie jest dla mnie odpowiednie... :/
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 604
Wysłany: Wto 11 Sty, 2005 21:52
hehe Gabrielen moze powinnas sie zaczac modlico cycki
ja mam ejdna taka kolezanke, z ktorej sie zawsze smiejemy ( z reszta to ej wlasne zdanie) ze ma wymodlone cycki. jako, ze do dosyc pozna byla plaska jak deska i co wiezcor modlila sie o cycki, w zwiazku z czym urosly jej do C (jak nie D)
_________________ It`s not that gold
It`s not as golden as memory
Or the age of the same name
It`s not that gold
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 12 Sty, 2005 08:58
nidhogg napisał/a:
hehe Gabrielen moze powinnas sie zaczac modlico cycki
ja mam ejdna taka kolezanke, z ktorej sie zawsze smiejemy ( z reszta to ej wlasne zdanie) ze ma wymodlone cycki. jako, ze do dosyc pozna byla plaska jak deska i co wiezcor modlila sie o cycki, w zwiazku z czym urosly jej do C (jak nie D)
Lol. Już niewiele brakuje *jeb*
Z tego co pamiętam, to tak samo było z K. Figurą.
Narazie jeszcze poczekam, ale kto wie... kto wie...
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Sro 12 Sty, 2005 14:58
Gabrielen witaj. I nie wmawiajcie mi,że mam się nie przejmować. Dużo osób tak mówi,a same macie pewnie coś koło B więc nie wiecie jak to jest...Tylko,że ja mam jeszcze gorszą sytuację od Gabi, bo mam wręcz depresje(nie chodzi o chorobę,tylko depresje to są wklęsłości dla niedoinformowanych ) . No i cóż...Śmiesznie wyglądam po prostu przy innych moich koleżankach z klasy,jest nas 15 z czego 3 bardziej takie płaskie w tym ja
Ale z kolei C bym nie chciała mieć
Mróweczka
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Sro 12 Sty, 2005 18:41
grrr pogryźć :> ja mam C, C wcale nie takie duże =) takie w sam raz szczerze powiedziawszy (jak nie wierzycie to zaraz polece do łazienki i zrobie zdjęcie w samym staniku hehe ) ale tam laski macie dopiero po 13 14 lat wiec sie nie przejmowac jeszcze Wam wchoelre uroścnie =]
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Wysłany: Sro 12 Sty, 2005 18:49
heh ale tez C nierowne C, - przynajmniej tak z moich obserwacji na kilku rozmiarach stanika jakie posiadam w domu - przy wiekszym numerku miseczka jest szersza.
po za tym to tez zalezy od firmy linii etc, kazda firma ma inny, a co gorsza niektore kolekcje tej samej firmy tez maja inny rozmiar wielkosciowo
nyszka - skad? stad, ze cycki Ci sie zaczna wylewac gora...
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Sro 12 Sty, 2005 19:07
nidhogg napisał/a:
heh ale tez C nierowne C, - przynajmniej tak z moich obserwacji na kilku rozmiarach stanika jakie posiadam w domu - przy wiekszym numerku miseczka jest szersza.
po za tym to tez zalezy od firmy linii etc, kazda firma ma inny, a co gorsza niektore kolekcje tej samej firmy tez maja inny rozmiar wielkosciowo
nyszka - skad? stad, ze cycki Ci sie zaczna wylewac gora...
zgodze sie, C nierówne C, no ale raczej tak licząc samej wychodzi mi coś więcej niż b... zresztą małoktóry biustonosz B na mnie pasuje heh no ale tam =]
ale szczerze to nie jest takie duze znowu, jakos ja watow do tego nie mam a np. lubie katywny tryb zycia\
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Wysłany: Sro 12 Sty, 2005 21:31
e przeciez ja nie mowie, ze to jakies giganty sama od jakiegos czasu nosze C i nie uwazam coby wielkie byly ino tak mowiem, coby tam nie plakaly, ze takie "giganty" maja niektorzy
It`s not that gold
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 13 Sty, 2005 15:03
Cytat:
ale tam laski macie dopiero po 13 14 lat wiec sie nie przejmowac jeszcze Wam wchoelre uroścnie =]
Ta. Ja mam rocznikowo tyle co ty, a mróweczka tylko o rok młodsza. ;P
Ja mam świadomość (nadzieję?), że jeszcze mi biust urrośnie. Ale najgorsze jest to, że te 'wypukłe' koleżanki z klasy są lepsze. Częściej się dogadują z chłopcami i w ogóle są bardziej atrakcyjne. Mogą nosić bluzki i mieć deklod w odpowiednim miejscu a nie w kolanach... Mnie denerwuje to, że One mają, a ja nie. Zazrość? Nie przeczę.
Ja nie musze mieć D czy C. Poprostu żeby było widać, że mam a nie to COŚ...