Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Sob 08 Sty, 2005 17:20 Panna Wierzba jako pani moderator
Więc bardzo serdecznie chciałam podziekować (ukłony w stronę pani Administrator =]) wszystkim za uznanie mnie za godną osobę do pełnienia tej funkcji .
Mam zaszczyt więc moderować owe forum z moją ukochaną Nenar =] oraz panienką Iską (która jak wiadomo wchodzi b. zadko) i mam nadzieję, że uda mi się spełnić godnie ową funkcję hyh. Jeśli tylko bedziecie mieli jakieś zastrzezenia co do mojej osoby i mojej funkcji na tym forum prosze piszcie =). Jestem do Waszej dyspozycji, pa misiaki =*.
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 08 Sty, 2005 17:30
Uaaaaaa... Wierzba jest ze mną na modzie hue hue hue... ostatnio nie ma za bardzo co moderować, ale się jest co nie =) choć na soczek, forum można jak na razie zostawić w spokoju
Uaaaaaa... Wierzba jest ze mną na modzie hue hue hue... ostatnio nie ma za bardzo co moderować, ale się jest co nie =) choć na soczek, forum można jak na razie zostawić w spokoju
a ostatni nalot? ;P
_________________ One Dark Elf
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 08 Sty, 2005 17:33
Avell napisał/a:
elfkaNenar napisał/a:
Wysłany: Sob 08 Sty, 2005 17:37
no jeśli nie ma co moderować to trzeba się wziąśc do pracy i troche rozruszać te krematorium =p.
Ostatni nalot powiadasz? tutaj jakos nie za bardzo zrobili rozpiździel =p forum pozostało więc w jako takim nienaruszonym stanie.
Choćmy więc na "soczek" słoneczko :> pospacerujemy po górach i panie autostopowiczki pozaciagamy w krzaki.
_________________ Życie jest jak płomień - wystarczy mały podmuch żeby zgasło.
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 09 Sty, 2005 21:14
życze ci pomyślności powodzenia loczków słodkiego yyy dobra schodze z tematu ale tak to mało roboty dużo facetów [coponiektórzy tutaj sie zgorszą^^] ale jeszcze procentów i łuków w dużej ilości
Wysłany: Nie 09 Sty, 2005 23:22
oj tak tak loczków duzo faceto, malo roboty ^^ procentów i łukow :> dziękuje kochana i wzajemnie =*
KoT Gość
Wysłany: Sro 12 Sty, 2005 13:42
Witam.
Hej, Wierzbuś , mam nadzieję, że razem z Nenar miło będzie się Wam pracowało.
Avell: Jakoś wszędzie próbujesz wrzucić coś o ostatnim "nalocie", który był po prostu żałosny i nietrudny do posprzątania.
No i pan Ogg: Przemyśl. W razie twierdzącego wyniku owego przemyślenia: Powodzenia.
Pozdrawiam