| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Pokemonowy, słiiiit blogasek :P
Autor Wiadomość
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 09 Sty, 2005 21:43   

nie uwierzycie co znalazłam.na jednym z pokemonowym blogu www.lady-jewel.mylog.pl zobaczyłam taki oto obrazek
http://www.lady-jewel.mylog.pl/grafika.php?fn=4425.free.bootki.jpg
straszna jej głupota..
Przejdź na dół
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Nie 09 Sty, 2005 21:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Gabra napisał/a:
nie uwierzycie co znalazłam.na jednym z pokemonowym blogu www.lady-jewel.mylog.pl zobaczyłam taki oto obrazek Obrazek
straszna jej głupota..

/me ogląda bloga ... próbuje odczytać pare zdań

< opada szczęka >

AAAArggh ! <--- krzyk przerażenia

BuahahhahHAHHAHAHhahhHAHHAhhha < --- niekontrolowany wybuch śmiechu

ALe szablon ... ale muza ... aoe pismo

Ja jak próbowałam dłużej sie rozlukac i spojrzałam na białą kartke to zmieniłą od tego szablonu kolor OMG

przecież to mega beka

Mega wypas i wielkie joł różowe cytaty Smile :

"Stłąo siem to rano, jak swykle szedłam sobie do sqla, myslonc o Mandarynie i Ericu Prydzie, asz tu nagle jakaś tajemnicza siła zaciongneła mnie sa jeden s wshehobencych w moim mieście stoguw siana. Na pochontq myślałam że to Jankowy, ktury dofieciał siem o klonttfie kturom rzuciłam na jego miejskie krufki, ale jedno spojshenie wystarcyło abym rosposnała moiego boia. Chciałam kshyknonć s radości, ale on tylko subtlenie zatkał mi usta i delikatnie wyszeptał-"Morda Daria, albo ci [cenzura], a jak powiesz komós że tu przyszedłem to terz ci [cenzura]". Tylko subteklnie kiwnełłąm głuwkom, a on kontynuował.Romanytchnie sadeklamoffał jakiś kafałek poesji "Tamta [cenzura] mi siem znudziła, chcesz znowu być ze mną??". Na pochontq oodavalam niedostempnom jak Xtina v "Dirtie"."]
Mósze vvam powiedziec, rze jestem obóżona waszymi oskarsheniami Niektooshy piszom, rze muj boj mnie wykoshystał i rze zahowuje siem jak jakaś dziwencja. Jesteście hyba ciency z matematychki Dziwencje robiom to ó nas vv Kobiernichkah za 50 zeta lób worek ziemniakooff, a ja zostałam wyceniona na 500 zł, słownie pięciset zeta, i jeszcze ciószek z Orsaya, wienc proshe mi tó nic nie insynować
Inni mooffiom, she jestem pokemonem jakimś. Hihi ale vy głoopiótcy. Psheciesh navet dziecko vie she pokemony to legenda. Tak jak smoki i eskimosi.

Cały blog to jedna wielka mega gleba Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2568294
nidhogg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 09 Sty, 2005 21:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

uo jezusie, szkoda, ze obrazka nie widze, ale jak mniemam mial to byc odnosnik do obrazka z butem, nom coz, swietna dziewczynka jest

edit: kurde jak czytam, to nie mkoge oprzec sie wrazeniu ze to sa jaja, nie wierze ze sa takie glupie laski

It`s not that gold
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 09 Sty, 2005 21:55   

Jezusie słodki, Matko wszechmogąca, jakby to ujął Osioł...
Tenbitowska zaraza atakuje już nawet Mylog Confused. Zaniedługo cały Internet zostanie zarażony Confused. Trzeba uważać, bo jeszcze nam się udzieli Confused.
Powrót do góry
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Nie 09 Sty, 2005 21:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Najgorsze jest to "Jesteście hyba ciency z matematychki Dziwencje robiom to ó nas vv Kobiernichkah za 50 zeta lób worek ziemniakooff, a ja zostałam wyceniona na 500 zł, słownie pięciset zeta, i jeszcze ciószek z Orsaya, wienc proshe mi tó nic nie insynować
"

Ile ten pokemon ma lat :O
fakt Dziwencja :O

<lol> Aaa wiem ile ma lat tzn rzekomo 16 rany tacy ludzie w moim wieu <jeb>
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 09 Sty, 2005 22:01   

Cytat:
Ile ten pokemon ma lat :O
fakt Dziwencja :O

Ale dziwencja z długim stażem, skoro jest tak dobrze opłacana Laughing.
Powrót do góry
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Nie 09 Sty, 2005 22:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

"
musychkem tesh loopi podobnom:

JeWeLeChKa (20:05)
a mash płytem Mandarynci
x (20:06)
nie koopiłam jeshce
JeWeLeChKa (20:06)
ohh napraff shybko ten błont
x (20:07)
ffiem
x (20:07)
jutro dostanę pieniąshki

A pshedewshytkim barco jom shanójem, bo w pszeciwieństfie do mnie (fstyt siem pszysnać)..., a zresztom sami zobachcie

x (20:24)
ja joosh nie jestem dziefficom
"

Notka troche wszesniej oj chyba nie taki dlugi staż Wink
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 09 Sty, 2005 22:09   

Cytat:
Notka troche wszesniej oj chyba nie taki dlugi staż

Cóż, więc wielkie nadzieje są w niej pokładane Laughing.
Powrót do góry
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Nie 09 Sty, 2005 22:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Jednak moje shycie nie jest takie rooshoffe ;( Ostatnio moja mami źle siem chooje. To wshystko chypa pshes tom epidemie grypy ktpoora naffiiciła kobiernichki. Totoosh moja biedna mami ma jej jakomś specjalnom odmiane - jakomś Rzonczke, czy cos takiego.I to nei ejst zwykła wirusowa choroba, tlyko jakaś wenerna. Mój tatuś tak siem o niom martwi rze ciongle na niom krzyczy, she niby jakieś syfy pshynosi do domu. Moja mami żeby się z tego wyleczyć dzwoni po takiego specjalnego doktora. Jak jest w pracy tata to zamykajom siem w pokoiq i jakoś on jom tam lechy. Dziffne jest tlyko to she ten doktorek pshyhocił jush fftedy kiedy mami nie była chora, ale moja mama jest po prostu przewidująca. Pevno stosoojom takom terapie jak oglondałam w TV, she lechom sfieshontkami, bo snalasłam oo mamy w pokojoo takom qlastom charnom smych i obrorze. Ten lekash jest świetny, nie dośc she lechy luci to jest jeshche weteranem ( to taki charociej co lechy zvieżenta)

Mhm prowokacja czy głupota ? <lol> fakt faktem że to mega lol Smile

Niech ktoś tzn mod podzieli topic i wyrzuci nam te czesc do testów czy gdzieś Wink
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 09 Sty, 2005 22:14   

O kur********************!!!!!!!!!!!!!!!!!
O mało nie zesikałem się ze śmiechu!! Poważnie!!
<megasuperduperhiperfullwypasLOL>
Powrót do góry
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 09 Sty, 2005 22:30   

nie fiidziecliscie jej sooper ffypasiastych szpilko glanów biggrin biggrin
wejdźcie na ten blog i tam na którejs notce będą tez jej buty!!
Powrót do góry
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Nie 09 Sty, 2005 22:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam nadzieje że to nedzna prowokacja śmieszna w swojej żałosności Wink
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Nie 09 Sty, 2005 22:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

KURW@ KURW@ KURW@ KURW@... przepraszam za tą reakcję.. ale na tym pozwolicie skończe swój psot na ten temat...

Numer Gadu-Gadu
2891618
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 10 Sty, 2005 08:25   

Super fotki Smile Pękam ze śmiechu na niektóre :p
Powrót do góry
EU07 Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pon 10 Sty, 2005 14:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Gabra napisał/a:
nie uwierzycie co znalazłam.na jednym z pokemonowym blogu www.lady-jewel.mylog.pl zobaczyłam taki oto obrazek
http://www.lady-jewel.mylog.pl/grafika.php?fn=4425.free.bootki.jpg
straszna jej głupota..

Brak mi slow Smile Skomentuje to jednym zdaniem: TAKIE RZYCIE!! LOL!! ROTFL!!

Numer Gadu-Gadu
1141814
Strona 1 z 3 Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu