Po czwarte - oni łączą się przez modem i im się nr IP zmienia...
O kruca, o tym nie pomyślałem...
A już chciałem wysyłać do ToJi PW z błagalną prośbą o podanie mi ich numerów... Ech, już myślałem, że się zabawię, a tu coś takiego .
Cytat:
Nie szufladkuj ich.
Przykro mi. Już nie raz spotkałem się z podobnymi idiotami i (nie tylko) moim zdaniem takie osobniki są złem, które należy wyplenić, zlikwidować, zneutralizować. Tego typu kryptydy nie powinny istnieć. Takich smarków szufladkowałem zawsze, szufladkuję i szufladkować będę.
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 08 Sty, 2005 13:05
Dobra ludu stop!!! offtop sie jakis zrobił heh
dzieki Femme taraz wiem co to proxy... tylko bedzie ciezko bo nie mozna ich zbanowac.. moze jk nie bedzimy reagowali w koncu sie im znudzi.
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 08 Sty, 2005 13:07
Himitsu - tak, ale mi chodziło o to, że taki Avellach zachowuje się dużo lepiej niż np. Alex Ogg.
Po czwarte - oni łączą się przez modem i im się nr IP zmienia...
O kruca, o tym nie pomyślałem...
A już chciałem wysyłać do ToJi PW z błagalną prośbą o podanie mi ich numerów... Ech, już myślałem, że się zabawię, a tu coś takiego .
Cytat:
Nie szufladkuj ich.
Przykro mi. Już nie raz spotkałem się z podobnymi idiotami i (nie tylko) moim zdaniem takie osobniki są złem, które należy wyplenić, zlikwidować, zneutralizować. Tego typu kryptydy nie powinny istnieć. Takich smarków szufladkowałem zawsze, szufladkuję i szufladkować będę.
heh zeby sie ip zmieniało nie trzeba modemu.. wystarczu neo...
Słowem wyjaśnienia sytuacyi, jaka zaszła i gwoli ścisłości: wiemy dokładnie, czym grozi takie zachowanie, a jednocześnie gwiżdżemy na Adminów, że tak się wyrażę. To forum to dla nas miejsce, w którym można pośmiać się z głupoty. Nie wszystkich Użytkowników - fakt, ale znacznej większości. więc, przyjmując wasz punkt widzenia - jesteśmy w domu XD
Banujcie mnie po raz 50, z dziką przyjemnością przyjmę Wasze obelgi i wyzwiska. Nie zamierzam też podwyższać tutaj swojej samooceny - na ścierwie się tego nie robi. Nie czujcie się wszyscy obrażeni. Mówię o całokształcie.
Tetrio: Lole, nie łączę się przez modem. Admini - po prostu nie potraficie banować XD
Nen... ja zrozumiem wszystko - wchodzą sobie jacyś debile, żeby ponaśmiewać się z dzieci.
Ale ty jesteś inteligentną osobą, tym bardziej, powinieneś/naś, zostać stałym użytkownikiem, bo myślę że i wiedzę masz bogatą.
A tu co? Puff, robisz sobie głupie żarty. Na prawdę, chciałabym cię widzieć w gronie stałych. I mam nadzieję, że zmienisz zachowanie, bo głupi/a nie jesteś
Pozdrawiam!
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 08 Sty, 2005 14:25
Słuchajcie nie mozecie dac nam spokoju?
a jesli nie i cieszy cie Nen ze ktos sie na ciebie przezywa to wogle nie bedziemy reagowac na wasze posty az sie wam to znudzi!!
Dziękuję za miłe słowa, aczkolwiek raczej nie mam zamiaru zostawać tutaj na stałe. Primo, dlatego, iż uważam, że po odpowiedzi na większość pytań Użytkownicy winni zwracać się do osób adekwatnych - lekarzy, psychologów, nie zaś do grupki internautów, których nie można podciągnąć do odpowiedzialności. A pomyłki, zwłaszcza ad acta objawów chorób jakowyś mogą być w skutkach opłakane. Secundo, dlatego, iż nie przepadam za dziećmi
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 08 Sty, 2005 14:30
Cytat:
Secudno, dlatego, iż nie przepadam za dziećmi
Sądząc po twojej wypowiedzi w SB, sama jesteś dzieckiem.
O ile tam nie kłamałaś.
Nen, rozumiem. Nie lubicie dzieci. Ale musicie psuć frajdę postowania innym? To forum tworzą ludzie, bez nich byłby to pusty silnik.
I nie wchodzą tu tylko dzieci. Mamy paru dorosłych
Femme Fatale Gość
Wysłany: Sob 08 Sty, 2005 14:35
Wiesz, Nen, większość szesnastolatków będzie potrafiło nawrzucać i zgnębić dwunastolatkę czy czternastolatkę. Wiadomo, że popisze się swoją znajomością języka i tym może zgnoić takie dziecko. Więc wiesz, jeśli już chcesz pokonwersować, podejdź do tego ambitnie i porozmawiaj z osobami na tym samym poziomie.
Cytat:
To forum to dla nas miejsce, w którym można pośmiać się z głupoty.
Pośmiać się z głupoty... A wasze zachowanie jakie jest? Może mądre? Nie. Nie jest też ani sarkazmem, ani ironią. A jeśli to miała być parodia - nie wyszło wam.
Mimo wszystko, podpisuję się pod Lilith. Zamiast wyśmiewać się z dzieciaków, może faktycznie zostaniecie stałymi bywalcami? No, chyba że faktycznie to nasze forum jest dla was na zbyt niskim poziomie... Ale wtedy nie rozumiem co tutaj robicie. ;] Robienie sobie z nas jaj też wam się kiedyś znudzi. Pozdrawiam. ;]
Ps. Naprawdę chciałabym dojść do konsensusu...
Hmmmm... Mój Drogi, ludzi w wieku 16 lat nazywa się już "mlodzieżą", nie zaś "dziećmi". To takie małe ad acta.
Do ludzi, którzy wydają mi się być na względnym poziomie i o dobrym rozwoju intelektualnym, nie kieruę tych wszystkich obelg, lecz głównie do Adminki, Niny_006. To takie śmieszne stworzenie jest
Poza tym, nie piszę już postów, jeno rozmawiam z dziećmi na Szałcie. A Szałt, jak wiadomo, jest i pójdzie dalej. Bene.
hmm no to boskie podejscie do sprawy...bo jesli wiesz ze te dzici sa glupie to moze zacznij uswiadamiac za nie wsatwac durne posty bo robisz jescze wieksza wode z mozgu....i mowiac o inteligencji owych osob w tym twojej neno ogg zakarwa na jaks glupote bo posty pokazuja zupenie cos innego...i tym bardziej jak sie nie lubi dzieci (czesto sa to juz nastolatki) to sie na takie fora, strony nie wchodzi, bo to wcale nie wychodzi 'nie lubienie' tylko glupota, porazajaca wrecz
edit: femm pisalysmy w tym samym momencie wiec w sumie moge sie podpisac pod twoim postem
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 08 Sty, 2005 14:45
Cytat:
Mój Drogi, ludzi w wieku 16 lat nazywa się już "mlodzieżą", nie zaś "dziećmi".
Zauważ, iż znaczna ilość ludzi uważa, że do młodzieży zalicza się ludzi w wieku od 18 do (maksymalnie) 25 lat.