Szkoda ... qrcze taka inteligentna osóbka chce nam uciec ;(
No nic ... mam nadzieje że bedziesz zaglądać w wolnej chwili
A sytuacja z powodu której znikasz wyprostuje sie wyjasni czy co tam jeszcze że znajdziesz dla nas troszeczkę czasu :*
I nie usuwaj konta przecież kiedys do nas wrócisz :* Oby i oby jak najszybciej :* :*
Nie jestem zbyt dlugo na tym forum i cie tak dobrze nie znalam ale powiem szczerze ze cie b.polubilam,pisalas fajne posty i wogole bylas spox szkoda ze odchodzisz
Tavion - będzie mi cię bardzo brakować Byłaś naprawdę super osobą i dużo wnosiłaś na forum Postaram się uszanować twoją decyzję...z byle powodu byś przecież nie odchodziła Mam nadzieję że miło będziesz nas i forum wspominać
Ale...dlaczego usunęłaś swoje konto Dlaczego? No cóż...to twoja decyzja...
Powiem szczerze(wiem,że zaraz będę zjechana,no ale cóż),że nie będzie mi Ciebie brakować, płakać za Tobą nie będę,jednak po każdej osobie będącej dłużej na forum i tak nagle odchodzącej pozostaje jakaś pustka...
Poza tym to nie rozumiem całego tego pożegnania,usuwania kont,jak na 90% jeszcze wrócisz .
No ale cóż-żegnam i życzę powodzenia na 'nowej drodze zycia'.
Mróweczka