y-ym.O 350!ja mam takie cos koło pola gdzie podpis mozna napisac :Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255..Pewnie moderatorzy mogą wiecej bo np EU07 ma długi podpis.Mi chodzi tylko o to zeby umiescic taki tekst (z enterami) w podpisie:
Noc,a nocą gdy nie śpię
Wychodzę choć nie chcę,
Spojrzeć na chemiczny świat,
Pachnący szarością,
Z papieru miloscią,gdzie Ty i Ja..
I jeszcze ktos,niewiem kto
Chciałby tak,przez kilka lat,
Zbyt zachłannie i troche przesadnie
Pobyć chwilę sam,chyba go znam...
--------------
To jest taka piosenka myslovitz- długosc dzwieku samotnosci.Oczywiscie mi nie przeszkodzi jak to bedzie bez enterów,w 1 ciągu,ale pisze ciagle ze podpis jest za dlugi!!
YYYYY Gabra chyba ci się coś pomieszało. Próbowałaś to napisać z enterami?, bo w jednym ciągu to raczej to się nie zmieści. Masz 255 znaków? Bo u mnie jest 2550 . Sprawdź jeszcze raz, czy przypadkiem nie zapomniałaś o tym jednym "0"
_________________ ...
Jeszcze nie zapomniałam o forum
...
ja mam tylko 255 znakow, sprawidzialm przed chwila i jakby ktos sie czepial, to mowie, ze jak kiedys chcaialm dac podpis dluzszy o 2 wersy, to pisalo, ze jest za duzo znakow
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 09 Sty, 2005 13:01
Czyli my modzi mamy większe pole do popisu a ja jak nie mogłam na innym forum dać dłuższego podpisu to skracałam zawsze o coś i zamiast tego dawałam (...)
jak dla mnie to niesprawiedliwe. Co za roznica, czy ktos jest zwyklym uzytkownikiem, czy modem? Bo dla mnie tylko taka, ze mod ma obowiazek pilnowac przestrzegania regulaminu.
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 09 Sty, 2005 14:44
AmazonkAA napisał/a:
jak dla mnie to niesprawiedliwe. Co za roznica, czy ktos jest zwyklym uzytkownikiem, czy modem? Bo dla mnie tylko taka, ze mod ma obowiazek pilnowac przestrzegania regulaminu.
no wlasnie... nic dziwnego ze sie pchają
Jak ktoś już się pcha na moda to na pewno nie dla podpisu. Nie każdy chce umieszczać w podpisie tekst jakiejś piosenki, albo inny ogromnych rozmiarów, że trzeba przesówać stronę pół minuty, żeby w końcu zobaczyć następny post.
_________________ ...
Jeszcze nie zapomniałam o forum
...
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 09 Sty, 2005 21:58
Gabra a ja mam pomysł.
Daj sobie text piosenki na niewidocznym tle w obrazki i poprostu zalinkuj. Zmieści się.
A co do pchania się na moda - zgadzam się z Ona89, że to wyższe cele, takie jak np. ostrzeżenia czy gwiazdki po nickiem...
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 09 Sty, 2005 22:00
dzieki:* ale nie umiem robic przezroczystego tła
zrobi mi ktos?