Niestety o tym wszyscy wiemy...
Mi brakuje sniegu i zimy, u nas cały czas pada deszcz, a ja o wiele wolałabym śnieg na świętach czułam sie jakby była wielkanoc dosłownie tak ciepło było a teraz będą ferie, mam nadzieję, że będzie zimniej
a ja nie cieprie sniegu, tylko z tego powodu, ze wszyscy (prawie) chlopacy zaczynaja rzucac nim we mnie i nie tylko oraz nacierac. Raz przez to zgubilam kolczyki, ktore bardzo lubilam, a dostalam je na urodziny od mamy, a z tego co wiem, nie byly takie tanie
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 05 Sty, 2005 20:13
Mnie też drażni zima bez śniegu no ale... to jeden plus nie myja nas chlopacy! ostatnio jak 1 dzien byl snieg umyli mnie tak ze az ze mnie cieklo .... myslalam ze ich zabije moje kolezanki oczywiscie tez zostaly umyte ale jakos sie zrewaanzowalysmy... hehe
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Czw 06 Sty, 2005 16:14
Mnie się to niepodoba =( Własnie najbardziej lubię zimę ze wszystkich pór roku...Sanki,to tarzanie się w sniegu(=)), śnieżki...A teraz co? NIe ma Co to za zima?
Mróweczka