Pytanie 1:
Jesli wiedziałbyś, że kobieta, która jest w ciąży ma już osmioro dzieci, w tym troje głuchych, dwoje niewidomych, jedno uposledzone, a ona sama ma syfilis, to czy poleciłbyś jej aborcję?
Odpowiedz sobie na to pytanie i przeczytaj następne:
Pytanie 2:
Przychodzi czas wyborów na światowego przywódcę, a Ty głosujesz jako ostatnia osoba i Twój glos przeważy szalę zwycięstwa na korzyść jednego z kandydatów. Podajemy kilka faktów o kandydatach:
Kandydat A: Współpracuje ze skorumpowanymi politykami i konsultuje swoje decyzje z astrologami. Ma dwie kochanki. Jest nałogowym palaczem i pije 8-10 drinków martini dziennie.
Kandydat B: Został już wyrzucony z posady dwukrotnie, śpi do południa, zażywał opium, gdy był na studiach i wypija prawie pól litra whisky każdego wieczoru.
Kandydat C: Udekorowany bohater wojenny. Wegetarianin, nie pali, okazyjnie wypija piwo i nigdy nie miał afer pozamałżeńskich. Który z tych kandydatów dostałby Twój głos?
Najpierw wybierz kandydata, a później zjedź na dół...
Kandydat A to Franklin D. Roosevelt
Kandydat B to Winston Churchill
Kandydat C to Adolf Hitler
I kto został światowym przywódcą ?
A, i jeszcze to pytanie o aborcję: Jeśli doradziłbyś tej kobiecie aborcję, to właśnie zabiłeś Beethovena.
I co Ty na to?
Pomyśl dobrze, zanim ocenisz kogoś i wydasz wyrok. I pamiętaj, amatorzy zbudowali Arkę Noego, a profesjonaliści zbudowali Titanica.
_________________ Zapraszam na moje nowe Forum: kolej, podróżni, Mazowsze. (adres w przycisku www)
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 30 Gru, 2004 23:27
Bosh..... O_O
Zagłosowałem na Hitlera....... O_O
Chyba się pod pociąg podłożę. O_o
Btw, ta łamigłówka jest Ś-W-I-E-T-N-A-!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie martw się - nie tylko Ty. Ja w dodatku jeszcze zabilem Beethovena
_________________ Zapraszam na moje nowe Forum: kolej, podróżni, Mazowsze. (adres w przycisku www)
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 31 Gru, 2004 11:59
EU07 napisał/a:
Nie martw się - nie tylko Ty. Ja w dodatku jeszcze zabilem Beethovena
No ja pana kompozytora też zabiłem... ale bardziej wstrząsnął mną fakt, że dałem władzę psychopacie O_O.
Bosh, jak to dobrze, że to tylko łamigłówka była =='.
to ja tez mam zagadkę
Pewien facet jest ubrany na czarno. Ma czarne spodnie, skarpetki, kurtkę, rękawiczki i czapkę. Idzie tak ulicą, na której nie świeci się żadna latarnia, niebo jest zachmurzone, w oknach domów też nie widać żadnych świateł. Z naprzeciwka jedzie czarny samochód z dużą prędkością, z wyłączonymi światłami. Mimo to kierowca zauważył pieszego i zatrzymał się przed nim. Jak to możliwe? Teraz zastanów się nad odpowiedzią i przewiń ekran do dołu
Czy w tekście było zaznaczone, że jest noc?
Wysłany: Pią 31 Gru, 2004 15:04
R2 napisał/a:
Beethovena nie zabiłem ;P może jedno z dzieci będzie zdrowe, za to wybrałem hitlera