Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 604
Wysłany: Wto 21 Gru, 2004 14:19
hm no ja podobnie jak powyzej - lubilam jak bylam 'mala', bo jako praktycznie jedeyne dziecko w rodzinie skupialm cala uwage prezenty i wogole takie to mi sie wydawalo fajen.
a od kilku lat ani atmosfery nie czuje, ani to nie to samo co bylo kiedys, na prezenty jestem za 'stara', wszystko dzieje sie w pospiechu, bo babcia jest chora,
ale jest o tyel dobrze, ze nie ma wlasnie takiego udawania - jak bardzo sie kochamy - wszytsko wyglada jakby to byl zwykly dzien, tylko z wieksza iloscia osob przy stole.
a no i w miedzyczasie irytowaly mnie te spedy lyudzi, gdzie wszyscy mowili: ale ty uroslas/schudlas/przytylas/wyladnialas/zbrzydlas (niezaleznie od tego jaki byl stan faktyczny)
_________________ It`s not that gold
It`s not as golden as memory
Or the age of the same name
It`s not that gold
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 22 Gru, 2004 12:48
Co Do Mnie To Je Uwielbiam. Czemu... Można Spotkać Się Z Rodzinką, Są Prezenty , Dobre Jedzonko I Przede Wszystkim Wolne Od Schoolki
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Sro 22 Gru, 2004 13:08
A ja uwielbiam...Wiem,ze wiekszość z Was powie,że nie lubi ale ja je po prostu kocham W ogóle jestem jakaś inna Ale kocham śnieg, to jak wszyscy sobie składają życzenia i nie tylko w rodzinie,po prostu wszędzie panuje taka suuuper atmosfera
Mróweczka
Mrówa wcale nie jesteś inna , ja rok temu też kochałam święta i było superowo ale teraz nie czuje żadnej atmosfery ani nic więc są mi poprostu obojętne .
_________________ Życie jest jak płomień - wystarczy mały podmuch żeby zgasło.
Mrówa wcale nie jesteś inna , ja rok temu też kochałam święta i było superowo ale teraz nie czuje żadnej atmosfery ani nic więc są mi poprostu obojętne .
_________________ Życie jest jak płomień - wystarczy mały podmuch żeby zgasło.
blackLady -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 27 Gru, 2004 20:18
KoChAm ŚwIęTa!!!!! a najlepsze są w tym wszystkim prezenty