| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Wyrzucona z domu!!
Autor Wiadomość
gosiaczek Płeć:Kobieta

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Nie 24 Paź, 2004 10:04   Wyrzucona z domu!! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moją siostre cioteczną rodzice wyrzucili zdomu!! Ja chciała bym jej jakoś pomuc ale nie wiem jak... Ona zakochała sie w chłopaku. Ale wyszła nie miła sytuacja. Jej wójek pracuje w sklepie i ponoć on coś ukradł. Ale to nieprawda... Bo wójek [cenzura] widział! Wszyscy go wybijali jej z głowy ale... On naprawde jest świetny. Znam go bardzo dobrze. Matka jeszcze rozmawia z nią. Ale ojciec kaplica wrzeszczy jak ją widzi... Pomużcie!! Prosze.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
2900283
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Nie 24 Paź, 2004 10:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cze
QRcze sama mam podobna sytuację
powinna zostać w domu a jesli jej zalezy na chlopaku to poprostu ukrywać się ...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2568294
Weronika
Gość
PostWysłany: Nie 24 Paź, 2004 10:09   

No powiem że to nie jest za miła sytyuacja.
W sumie tego nie rozumiem.

Twoją siostre cioteczną wyrzucili za to że się zakochała.
Twój wujek mówi że ten ktoś ukradł coś i za to ją wyrzucili?

Dla mnie to jakaś bzdura. Wyrzucić za miłość? To jego powini wyrzucić a nie ją. Ty nie możesz niczego zrobić. Można jedynie się zwrócić do sądu o rozpatrzenie sprawy.
Powrót do góry
KoT
Gość
PostWysłany: Nie 24 Paź, 2004 11:49   

Witam.
Zgadzam się z Weroniką. Coś tu jest nie tak, musiał być jakiś inny powód. Wyrzucić z domu za miłość? Nonsens. Rolling Eyes Na pewno właśnie to jest powodem? Bo jeśli tak, to ktoś z rodziny powinien porozmawiać z wujostwem, sprawa do rozpatrzenia w sądzie...To dopiero na końcu.
Pozdrawiam Kwiat
Powrót do góry
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Nie 24 Paź, 2004 15:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Oj nie rozumiecie...
A słyszeliście kiedyś coś o "dobrych domach"? W takich domach rodzice zabraniają np. spotykać się z danymi osobami, bo na mieście są o nich takie, a takie plotki. Albo zabraniają wychodzić z domu po 21:00, bo sąsiadka sąsiadki powiedziała, że...
Jej kuzynka nie została wyżucona z domu dlatego, że kocha, tylko dlatego, że kocha kogoś kto nie spodobał się wujkowi i co najgorsze (ironicznie) nie chce się odkochać !

Twoja kuzynka niestety musi podporządkować się rodzicom... uciszyć ich gniew... przeczekać. Może sie spotyka ze swoją miłością, ale tylko wtedy jak nikt z rodziny nie widzi. Niestety. Przynajmniej przez jakiś czas.
Powrót do góry
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 03 Gru, 2004 21:23   

Poradź sie kogoś albo poszukaj jej gdzies scronienia i porozmawiaj z jej starymi,to powinno cos dać..
Powrót do góry
Miracle Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Sob 04 Gru, 2004 15:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

W takiej sytuacji trudno cos poradzic....Ale to bez sera wyrzucic kogos bo sie zakochal...Czy ma to jakis sens???Ja uwazam ze nie.Jesli ten chlopak cos ukradl ona powinna z nim o tym porozmawiac i omowic to co zaszlo.A na miejscu wujka porozmawialabym z nimi i sprobowala uspokoic sytuacje.Jesli chcesz jej pomoc a na powrot jej do domu nie ma szans to powinnas znalezc jej jakies schronienie.

POZDRO Kwiat
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4349962
nika Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 17 Gru, 2004 18:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Chyba trzeba być bez serca żeby wyrzuciś dziecko z domu z powodu jej zwiazku z chłopakiem który "kradnie". Nieukrywam że jak bym była na miejscu jej rodziców też bym sie zdenerwowała ale nie do tego stopnia.Jeżeli jest szansa na jej powrót do domu jedynie z zakazem spotykonia się z chłopakie to kryj ją powiedz że wychodzisz gdzieś z nią, ty spotkasz sie z koleżank, a ona z chłopakiem. Ale jak niebędzie mogła wrócić do domu poszukaj jej schronienia.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
9555467
Pan_Feanor Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 17 Gru, 2004 19:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jeśłi ma ponad 18 lat to mogą to zrobić...
Ale ja niewidze FIZYCZNEJ możliwości wyżucenia dziecka z domu.... jak by mnie chcieli wyżucić to bym się niedał... a pozatym to straszenia aby pozbyłą się chłopaka....

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
misia*** Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 27 Gru, 2004 13:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Weronika napisał/a:
No powiem że to nie jest za miła sytyuacja.
W sumie tego nie rozumiem.

Twoją siostre cioteczną wyrzucili za to że się zakochała.
Twój wujek mówi że ten ktoś ukradł coś i za to ją wyrzucili?

Dla mnie to jakaś bzdura. Wyrzucić za miłość? To jego powini wyrzucić a nie ją. Ty nie możesz niczego zrobić. Można jedynie się zwrócić do sądu o rozpatrzenie sprawy.

zgadzam się z tobą to bzdur abyć wyrzuconym za miłaść

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
6303049
Odpowiedz do tematu