| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Sen
Autor Wiadomość
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Nie 13 Lip, 2003 11:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja wczoraj się położyłam koło 1. a wstałam o 10 Wink

Numer Gadu-Gadu
2891618
yenk
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 13 Lip, 2003 17:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja sypiam 8-10 godzin...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Pan_Feanor Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 14 Lip, 2003 11:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Stracza 6 godzin w zupelności.....

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 16 Lip, 2003 19:04   sen Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dzieci powinny spac przynajmniej 9 godzin dziennie. Ty śpisz ąż 13 mimo to się nie wysypiasz. Gdy ja śpię więcej niż 9 czy 10 godzin dziennie to tez czuję się niewyspana. trzeba spać 9-10 godz. dziennie nie więcej nie mniej bo inaczej uczucie zmęczenia nie da ci spokoju. Pozdrawiam!

Numer Gadu-Gadu
730730
Lilly Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 17 Lip, 2003 09:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja śpię od ok. 22:00 do ok. 6:00-7:00 rano więc ok. 8-9 godzin (i to bez budzika). Wiem, że podobno najlepsze w porannym rozbudzaniu jest jabłko (podobno nawet lepsze od kawy!!!).

Numer Gadu-Gadu
3571565
banan
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Czw 21 Sie, 2003 17:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja sipie 8-9 godzin i to mi w zupełności wystarcza. ilość potrzebnych godzin snu to indywidualna rzecz

ona
Gość
PostWysłany: Sob 23 Sie, 2003 23:56   

ja koło 8'śmiu godzin śpie, choć w wakacje lubie sobie dłużej poleżeć w łóżku po przebudzeniu
Powrót do góry
girl_in_black Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 27 Sie, 2003 21:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Najdziwniejsze jest to że jak są wakacje to budzę się jak brat muzykę głośniej włączy ( bo inaczej to bym do 12:00 spała), a gdy zaczyna się rok szkolny sama budzę się o 7:00 i jestem wypoczęta. Jak to możliwe???
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
motylek
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sob 18 Paź, 2003 10:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja jak położe sie wsześnie to spie długo gdzieś od 21 do 9 a jak połoze się okoł 22:30 ,23 to moge spac do 7 sama nie wiem czemu
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1949624
Myszorka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 18 Paź, 2003 14:29   zgadzam sie! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

gdy spisz zbyt lugo twoj organizm jest po przebudzeniu nadal spiacy !
ja tez jestem spiachem i nie lubie spac dlugo ale gdy sie tak stanie czuje sie strasznie !

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
@ngel 13 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 30 Gru, 2003 23:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja spie roznie ale tak w granicach 8-6 godzin. ale zawsz3e po przebudzeniu leze w wyrze gdzies godiznke.... czy to normalne???

P.S. wcale nie przesadzilam z ta godiznka

Numer Gadu-Gadu
1340718
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 04 Sty, 2004 02:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Naukowcy mówią, że źle jest zrywać się ostro z łóżka.
Lepiej jeszcze trochę poleniuchować.
No powiedzmy, że niekoniecznie godzinę Wink

Anya Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 04 Sty, 2004 22:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

możliwe że twoje problemy z niewyspaniem sa pwoiązane z jakąś chorobą. Czytałam dzisij o tzw. bezdechu - śpiący co apr eminut "wybudza" się ze snu, żeby nabrać powietrza ... nei wiem, jeśli nadal nei będziesz sie wyspypiac moze sprawdź to od strony zdrowotnej.
Powrót do góry
klacz Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 04 Sty, 2004 22:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dziecko w wieku 9-10 lat, powinno spać 8-13 godzin, aby było w miarę wypane:) wiecie, że ja(tak się z jakiejś książki dowiedziałam:P) przespałam prawie 4 lata swojego życia? Rolling Eyes ciekawe...

P.S ja na sylwestra, poszłam spać po 6:00(rano oczywiście Twisted Evil ) a wstałam o 10:00, i "odrazu" poszłam do kościoła, nie czując już zmęczenia:P(spałam AŻ 4 godziny)

Luka - tęsknie za Tobą konisiu... Sad
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3530726
MEFIU
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 07 Sty, 2004 00:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

KAZDY CZŁOWIEK CZY KOBIETA CZY MĘŻCZYZN APOWIENIEN SPAŃ MINIEMALNIE 8h TO CO DEG PISZE TO BZDURA ŻE JEŚLI SIĘ ŚPI 13 GODZIN TO SIĘ CZUJE SIĘNIE WYSPANIE PODCZAS WEEKENDU ŚPIE OD 24,00DO 12,00 POPOŁUDNIU I CZUJĘ SIĘ WYSPANY.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
BRAK
Strona 3 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Odpowiedz do tematu