HEHEHEHHEHEHEHEH!!!!!!!
JESOOOO ALE SIE PRZJMUJECIE W GIMNAZJUM MAIALAM SREDNIA 4.6 A JAK POSZLAM DO LICEUM TO AUTOMATYCZNIE OCENY SPADAJA WAM W DÓL I TO TAK NA MAKSA WIEC SIE TERAZ NIE PODNIECAJCIE SWOIMI OCENAMI
przynajmniej sie staraja i sie uczą, aby nie spasc w ocenach w przeciwienstwie do ciebie.
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
KU***WA Gość
Wysłany: Pon 29 Lis, 2004 18:34
to nie zalezy odemnie zapewniam cie ze tempa nie jestem poprostu niech sie nie przyzwyczajaja do 6 ohh ahhh ehhh
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 29 Lis, 2004 19:20
Nom ja dostalam wykaz ale... sa nwet nawet troche sie obnizyam w gimnazjum... ale ujdzie najlepsze mam z geografii, abgielskiego, historii, plskiego(w miare), fiza, chemia,rela,muzyka
najgorsze to: matma, niemiec, biola,wos(tak sobie) no it o na tyle a ocen nie chce mi sie pisac:)
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 14 Gru, 2004 17:54
brawo!!
A ja mam juz 2 ale pał nie mam i lepiej nie miec.
A ja zawsze srednia ocen miałam powyzej 4,0
A pod koniec 6 kl?
3,9.
Nie dostało mi sie na szzcescie!!!
no weicie, ja mam pare 1, pare 2, pare 3 ^^ z tymi 4, 5 i laboga 6 to juz trudniej hyh no ale coz..
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 14 Gru, 2004 21:52
Błyhyhy... oceny... u mnie z ocenami jest tak: dostanę dobrą ocenę - fajnie, dostanę złą ocenę - źle... a później ile mam, jakie mam to mnie to zwisa i powiewa, że się tak nie za ładnie wyrażę . Nie zapominam tylko o ilości pał i o tym, że mam jakieś tam dwójki (teraz ogólnie mam 5 jedynek i 3 albo 4 dwójki, reszty nie pamiętam . Mój HD jest za mały żeby je spamiętać ).
Acha, no i jeszcze jedną 6 z anglika mam... a dalej pamięć mnie zawodzi .
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 14 Gru, 2004 21:58
boże martwić sie ocenami w 3 klasie podstawówki:|
no cóż w tym wieku każdy ma dobre oceny
ja np w 3 klasie podstawówki miałam chyba 5,8 czy coś takiego
a teraz nie będe miała 4.75 - w 2 gimnazjum i to normalne
węcej sie wymaga od uczniów i tyle
z resztą sama sie przekonasz za kilka lat
A sobie wyobraź że właśnie ja w GIM miałem najwyższo średnio 5,0 w mojej histori bo w podstawówce miałem tylko 4,75
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 15 Gru, 2004 18:40
Cytat:
boże martwić sie ocenami w 3 klasie podstawówki:|
no cóż w tym wieku każdy ma dobre oceny
Khe-khem... no nie wiem... zdarzają się takie agenty, co to powtarzają nie tylko 3 klasę, ale nawet 1 czy 2. Ale to już w większości osobniki z (jak to kiedyś usłyszałem takie określenie) "rodzin patologiczno-chacharskich".
Ja sobie dobrze radzilam w 3klasie...Do czasu jak poszlam do 4(teraz chodze do 6) to tak sie obnizylam...W piuatej bylo jeszcze gorzej ale w tym roku sie o wiele poprawilam i jakos idzie... Mam nadzieje ze bedzie dobrze