Psychologia
Dzial poswiecony dyskusji na tematy zwiazane z problemami spolecznymi oraz naszymi wlasnymi, wywieraniem wplywu na innych, potedze wlasnej podswiadomosci oraz rozwazan na temat zachowan i dzialan ludzkich.
a co do gotowania to:
nazwa dzialu: Nasze gotowanie
poddzialy:
- wypieki (ciasta, ciasteczka itp)
- desery (lody, galaretki, czekoladki itp)
- dania obiadowe (zupy, jakies kotlety, miesa itp)
- drinki i inne napoje
- cos na zab (pizzy, zapiekanki, pity)
i na razie to wszystko
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
Chciała bym, aby utworzono dział o psychologii i zagłosowałam na "tak", a co do działu o kulinarii to był by to wspaniały pomysł. Można by było umieszczać przepisy itp. Strasznie lubię gotować i dlatego ten dział sprawiłby mi wielką radość Szczerze mówiąc zbieram różne przepisy i mam ich mnóśtwo !!! Mogła bym umieszczać w nim przepisy i techniki np. porcjowania kurczaka Gotowanie to moja pasja
ToJa jeśli chodzi o moderowanie to jeżeli uznasz, że się nadaję na moderatora to chętnię się zgodzę. Nie będę się jednak pchała do moderatorstwa za wszelką cenę. To jest Twój wybór kto nim zostanie.
_________________ ...
Jeszcze nie zapomniałam o forum
...
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 12 Gru, 2004 22:51
O kulinarii juz powstał, a co z psychologią? przecież dużo osób chce no dobra spadam na kulinaria, se poczytać.
Ten temat był zalożony głównie po to, żeby powstał dział o psychologii, a jak narazie zrobił się kącik kulinarny a psychologii jak nie było tak i nie ma
_________________ ...
Jeszcze nie zapomniałam o forum
...
Pytałam ToJę na temat Psychologi... NAjpierw te działy muszą się rozkręcić żeby miały moderatora
Chyba trochę pokręciłaś... Nigdy nie mówiłam, że jakieś forum musi się najpierw rozkręcić, bo to skutkuje tym, że moderator nie dojdzie z nim do ładu (przynajmniej szybko). Mówiłam natomiast, że było więcej szumu i zamieszania wokół forum Psychologia, bo okazuje się, że nikogo to nie interesuje. Spodziewłam się zresztą, że to forum nie będzie miało przyszłości. Nawet nie ma tam dowcipnisiów
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc