Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Pią 11 Lip, 2003 11:52
ja ostatnio gdy kładę się spać, to zastypiam dopiero koło 2 czyli pare godzin sie kręce w łóżku, męczy mnie to dlaczego tak jestt? moja mama mówi że pewnie sie zakochałam, ale jeżeli tak to od roku powinnam tak spać, a to chyba dopiero tydzień, i jak normalnie śpie, to zaspypiam koło 12, 1 a budze sie koło 7, 8 może 9 czyli 7 czy 8 godzin śpie, a kiedys zasnęłam o 4 i obudziłam się o 7 30, a wyspana byłam strasznie...
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 11 Lip, 2003 13:42
Tak. To dziwne, ale mnie i wielu moim znajomym też tak się zdarza.
Śpię krótko, a jestem wyspana.
- Więc?
- Śpijmy krótko?
- Nom...
- Nie wiem... Ale potem można gadać ze sobą
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Pią 11 Lip, 2003 15:27
Śpijmy krótko, tak, śpijmy krótko
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 11 Lip, 2003 16:33
Robimy ankietę, czy spać krótko? Ale teraz w wakacaje mnie się to nie sprawdza, bo śpię ile chce i jestem wypoczęta, ale w czasie roku szkolnego, jak kładę się późno to tak.
Wczoraj położyłem się spać o 5.30 nad ranem (tak, tak komputer ), wstałem o 9.00 (3,5 godz snu) i byłem wyspany, od tamtego czasu jeszcze nie spałem, a teraz jest godz. 0.13 i nadal nie jestem zmęczony...
u mnie jest czasami tak dziwnie.Oczywiscie zawsze w weekend klade sioe puzniej spac (cos tam u 24:00 lub 23:00) i wstaje o 8:00 a kiedy jesat szkola i ide wczesniej spac....o 8:00 nie chce mi sie wstzawac i mam wory pod oczami
_________________ Haha! Wrucilam! Dzieci.Best mi sie "odnudzilo