| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Dzieci lepszego Boga...Pytanie do chłopaków
Autor Wiadomość
Spanielka Płeć:Kobieta

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Czw 09 Gru, 2004 15:08   Dzieci lepszego Boga...Pytanie do chłopaków Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hej
Mam pytanie do chłopaków ale dziewczyny również są tu mile widziane Very Happy
Uprzedzam. Dla niektórych mój post może okazać się trochę śmieszny ale zaryzykuję...
Chodzi o to,że w mojej szkole jest jedna taka klasa "C" tam chodzą jak ja to mówię "dzieci lepszego Boga" a konkretniej cała elita czyli dzieci lekarzy, prawników i w ogóle cała klasa składa się z tej "grupy trzymającej władzę". Z jednej strony no to dobrze, że ludziom się powodzi nic do nich nie mam ale z drugiej strony jest strasznie...
Np. na ostatnich andrzejkach wymalowały się jak spod latarni, wszystkie zrobiły sobie czerwone pasemka oprócz jednej brunetki która palnęła sobie platynowy blond.
Ok. Chcą wyglądać jak małpy niech wyglądają, co mi tam zależy. Tylko to ich zachowanie...one są po prostu okropne.... Moja szkola nie jest za duża, ale ich jest wszędzie pełno, przychodzą do szkoły w miniówkach i topach i wieeelgaśnym krzyżem który zwisa im aż do...mniejsza o to...
Rozumiem, dziewczyny dojrzewają i mają mętlik w głowie i przez to nie widzą co na siebie wkładają no ja tak to sobie tłumaczę.... Rolling Eyes
Ale najgorsze jest to ze one oprócz tego że wyglądają jak małe dziwki (sorrka za wyrażenie ale inaczej się nie da....) to jeszcze są głupie jak mało kto, nie mówię już o tym że zdały do dalszej klasy tylko dla tego że tatus był u dyra szkoly i dał mu w łapę...
Ale do jasnej ciasnej co chłopaki w nich widzą ? No co ? Chłopcy pomóżcie mi bo razem z qmpelą się nad tym głowimy od 6 lat...
Każda z nich ma chłopaka, którego zmienia przynajmniej dwa razy na tydzień, a ja ciekawa
jestem o czym taki inteligentny chłopak może z nią rozmawiać ?! Dla mnie to ona jest gorsza od analfabetki... Głupek:

Powiedzcie mi droga płci przeciwna jak to jest, że naprawdę mądre(NIE kujonki!), fajne i śliczne dziewczyny (a jest ich kilka) na dyskotekach tańczą same i nie mają chłopaków....
W czym tkwi nasz błąd ? No w czym, naprawdę wolicie takie....ech, szkoda słów....

dzięki z góry.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
KoT
Gość
PostWysłany: Czw 09 Gru, 2004 16:14   

Dzień dobry.
Jaka dziewczyna tacy faceci, którzy zabiegają o jej względy. Są na tyle podobni do tych dziewczyn - puści - że po prostu po paru dniach się nudzą. Co w nich można widzieć? W miarę inteligentny chłopak widzi bardziej ukryte pod maską tapety na twarzy zalety i widoczne wady, którymi się...Chwalą, zamiast je ukrywać. Pusty widzi "fajną, nadzianą lalę". Tak mi się przynajmniej wydaje. To tyle.
Pozdrawiam Kwiat
Powrót do góry
Weronika
Gość
PostWysłany: Czw 09 Gru, 2004 20:56   

Takie puste dziewczyny to marzenia tych chłopaków, co chcą być trendi (czyt. na najleprzym poziomie [wegług nich]).
Powrót do góry
zazulita Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Czw 09 Gru, 2004 22:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja tez nie wiem czemu faceci na nie lecą... U mnie w szkole też są takie dziewczyny, które wyglądają jak spod latarni... Nie dość, że są brzydkie, głupie (potrafią się tylko głupio smiać Rolling Eyes ) to jeszcze sie tak wymalują, że wyglądają jeszcze brzydziej.
Nie wiem co się w nich może podobać... Może faceci widzą w nich kasę

Numer Gadu-Gadu
8619585
Inteligencja Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 09 Gru, 2004 22:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To ja się spytam, dlaczego dziewczyny lecą na 'nażelowanych dreso-pakerów' ;P. I co? I nic...

Jak powiedział KoT - one odnajdują swoje odbicie w chłopakach Smile. Jeśli Wam na takich zależy... odsyłam do pierwszej części swego posta.

To tyle.... bezsens ;P. Po co się nad tym użalacie? ;P. I co miało znaczyć, że nie kujonki ;>?

KoFfAjMy SiĘ mIŁoŚcIoM bOŻ0-PoKeMonOwOm !!! YoŁ!!!
Irony is my mother...

Femme Fatale, dziękuję Ci za te piękne zdjęcie w moim profilu Smile:*. Masz gust, dziewczyno :*Smile.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Elun Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 10 Gru, 2004 18:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja nie lece na nażelowanych dreso-pakerow, jak to ujales Wink Wrecz przeciwnie, nienawidze żelusi!!! Oczywiscie w sensie wizualnym. Obcisle koszulki, waskie spodnie biodrowy, pedalski usmieszek Wink i ten ich zel na glowach! Tragedia

A co do pustytch panienek to tez nie wiem, pewnie leca na nie, poniewaz sa dzieciarami prawnikow (czyli maja kase), wykorzystaja je i pewnie pozniej pozuca.

Powrót do góry
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 11 Gru, 2004 08:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiesz... jakoś nie wydaje mi się, by dziewczyny w wieku Spanielki miały na myśli wykorzystywanie finansowe ;P... no, może psychiczno-fizyczne... wracając do finansowego, nawet nie muszą - przecież ich rodzice są bogaci, jak to sama przepięknie ujęła ;P.

Spanielko, tak w ogóle to ile masz lat? Chodzisz do 2klasy gimnazjum, hm?

A w ogóle to jesteś głupia, jeśli chcesz mieć doczynienia z chłopakami, którzy lecą na takie 'wymalowane barbie'. No, wybacz, ale idealizujesz nieco tych chłopców jednocześnie przeklinając te dziewczynki... w pewnym sensie sobie przeczysz ;P.

A może Ty chcesz móc się pochwalić, że 'masz chłopaka'? Lub coś Cię świerzbi i chcesz już mieć za sobą 'ten pierwszy raz' ;P?

To swoiste wytłumaczenie posta, bo ktoś może mnie nie zrozumieć ;P :
Cytat:
o czym taki inteligentny chłopak może z nią rozmawiać ?! Dla mnie to ona jest gorsza od analfabetki...

Inteligentni... nie rozmawiają z takimi ;P.

Irony is my mother...

Femme Fatale, dziękuję Ci za te piękne zdjęcie w moim profilu Smile:*. Masz gust, dziewczyno :*Smile.
Powrót do góry
roger-1989 Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 11 Gru, 2004 18:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Inteligencja napisał/a:
To ja się spytam, dlaczego dziewczyny lecą na 'nażelowanych dreso-pakerów' ;P. I co? I nic...

Jak powiedział KoT - one odnajdują swoje odbicie w chłopakach Smile. Jeśli Wam na takich zależy... odsyłam do pierwszej części swego posta.

To tyle.... bezsens ;P. Po co się nad tym użalacie? ;P. I co miało znaczyć, że nie kujonki ;>?

Ja sie z nim zgadzam ale nie którzy lubią młode dziwnnne panie

AmazonkAA napisał/a:
Obcisle koszulki, waskie spodnie biodrowy, pedalski usmieszek Wink i ten ich zel na glowach! Tragedia

A co do pustytch panienek to tez nie wiem, pewnie leca na nie, poniewaz sa dzieciarami prawnikow (czyli maja kase), wykorzystaja je i pewnie pozniej pozuca.

z tym też sie zgodze
podoba mi sie ta ocena powtoze to typom w szkole albo może lepiej nie bo sie który obrazi

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
2874436
R2
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 11 Gru, 2004 22:21   

AmazonkAA napisał/a:
ja nie lece na nażelowanych dreso-pakerow, jak to ujales Wink Wrecz przeciwnie, nienawidze żelusi!!! Oczywiscie w sensie wizualnym. Obcisle koszulki, waskie spodnie biodrowy, pedalski usmieszek Wink i ten ich zel na glowach! Tragedia.

A co, ludzie chodźcie w spodniach z krokiem w kostkach tak opuszczonych że tyłek prezentują. Koszulki najlepiej XXL bo cię posądzą o homoseksualizm, techniawa na maksa i jazda ziomki po zioło, joł, hwdp.

Ideał faceta pffff
Powrót do góry
Elun Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 12 Gru, 2004 11:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

R2 nie wiesz, ze na swiecie zyja zelusie, skejciarze i "normalni"???? Normalni to ci, ktorzy nosza narmalne jeansowe spodnie, jakas bluza i koszulka, nie pija, nie pala. A co do tych spodni zelusi, to nie chodzi mi glownie, ze sa obcisle, ale ze sa bardziej typowo damskie, z wycieranymi bialymi pasami na srodku, po bokach itp. A tak na prawde, to glownie chodzi o to, ze oni pakuja kilogramy zelu na te wlosy i z tad ta nazwa "zelusie"!!!! A te spodnie, obcisle koszulki itp to napisalam to, poniewaz wiekszosc, przynajmniej u mnie w szkole, tych zelusi tak sie ubiera. I nie powiedzialam, tez, ze wszyscy maja wygladac jak skate. Czytaj dokladniej posty!!!!!!

Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Nie 12 Gru, 2004 12:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ja nie rozumiem takiej segregacji typu "Ja jestem normalny ty jesteś żeluś tamten to metal tamci to dresy a on jest skatem ... itd itd."

Ja ubieram sie jak chce ... zdarza mi się załozyć glany ( co nei znaczy że jestem metalówą ), zdarza mi się założyć jakieś różowiaste bluzki typu tzw "barbie" zdarza mi się nosić bluzy typu ( skate ) ale nie uważam się za tzw członka którejś z grup

Poprostu ejstem sobą, robie to co chce, ubieram się w to na co mam ochote ...

Nie ma też czegoś takiego że " on nosi dres czyli jest dresiarzem i bije to co popadnie" albo "Ona słucha Metalicy nosi glany czyli jest metalówą i jest "szajbnieta" ( sorry za to ale niektórzy tak mówią ) " Fakt ... dresy kibole którzy latają z bejsbolem się zdarzają ... ale sa też wyjątki o których nie możemy zapominać
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 12 Gru, 2004 19:50   

Zawsze uwazałam, ze ten podział na lepsze i gorsze klasy jest do niczego!
po co dzielic ? kazdy powinien siebie akceptowac przez to uczy się tolerancji:)

Chlopcy lecą na takie panienki... ktore wymaluja sie odsztafiruja. Poprostu chcą zaszpanować ze maja taka "laske...". Czesto tak sie zdarza a gdy widze takiego chlopaka nawet jesli mi sie podoba koncze z tym .... chlopak powinienn patrzec nie tylko na wyglad, ale i na charakter inteligencje itd... niestety takich rzadko sie spotyka.
No coz rzeczywistosci sie nie zmieni, chlopacy tacy sa i juz ... nie powinnysmy sie tym przejmowac sa niedojrzali Mr. Green
Powrót do góry
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 12 Gru, 2004 20:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Em... <szepcze> dziewczyny też ;> <przestaje szeptać>

Irony is my mother...

Powrót do góry
R2
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 13 Gru, 2004 10:11   

Agnieszka12 napisał/a:
R2 nie wiesz, ze na swiecie zyja zelusie, skejciarze i "normalni"????

1. Normalny oznacza "taki jak ja" (Każdy interpretuje to inaczej) w tym przypadku ideał.
2. Mam rozumieć, że wymienieni wcześniej są"nie normalni"?
Agnieszka12 napisał/a:
Czytaj dokladniej posty!!!!!!

Nah, przeczytałem je zbyt dokładnie.
Powrót do góry
Spanielka Płeć:Kobieta

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pon 13 Gru, 2004 16:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Do Inteligencja:
Co cię w ogóle obchodzi ile ja mam lat ? Na co ci to potrzebne, hm ??
Jak ty możesz pisać,że ja jestem głupia skoro nawet mnie nie znasz - wybacz, ale według mnie nie można oceniać ludzi po postach....
Kto ci powiedział,że chcę mieć coś wspólnego z tymi chłopakami, którzy szaleją za tymi wymalowanymi lalami ? Ja po prostu się tylko pytałam, co wy w nich widzicie... I nic więcej i proszę cię nie pisz do mnie bzdur typu
Cytat:
A może Ty chcesz móc się pochwalić, że 'masz chłopaka'? Lub coś Cię świerzbi i chcesz już mieć za sobą 'ten pierwszy raz' ;P?

Otóż, droga Inteligencjo NIE !! Uwierz, nic mnie nie świerzbi, a pierwszy raz jak to określiłeś mam już dawno za sobą.

Przepraszam jeśli cię uraziłam ale ja piszę to co myślę i nie owijam w bawełne...

Wszystkim innym serdecznie dziękuję za udział w dyskusji.
[/quote]
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu