tylko i tak każdy pisze o swoih problemach w większości tematów w większości działów nie zważając do końca
jeśli więc posty o takiej tematyce przetrwały bez swojego działu i są czytane to przetrwają dalej
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 06 Gru, 2004 22:29
Odwet?
No cóż co do twojego postu to ja bym chciała porozmawiać nie tylko o problemach, ale o odruchach i głębi ludzkiej psychiki. Zamieścić kilka artykułów z którymi się wstrzymuję.
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 07 Gru, 2004 09:57
Ja też jestem na nie, jak to już w podobnym temacie pisałam. Nie widzę sensu, może się mylę, ale takie jest moje zdanie.
Inteligencjo - jaki odwet kradziejki? Przecież chyba ma prawo do własnego zdania i do wygłaszania go "na głos".
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 07 Gru, 2004 13:52
eh
człowiek raz wpadł na pomysł a potem wszyscy mu to będą wypominać
ja jestem na nie, wy jesteście na tak a więc niech będzie i ja tam nie wejdę
proste
Gabrielen. Zapisz się na kursy czytania ze zrozumieniem...
Ja niczego nie sugeruję. Proszę tylk o uargumentowanie swej decyzji. Proste, nieprawdaż? Naucz się, iż Twe zdanie musi mieć pewne fundamenty... inaczej runie w czyiś oczach. Słyszałaś kiedyś o bezpodstawnym zdaniu?
_________________ Carpe diem, quam minimum credula postero.
Horacy
KoFfAjMy SiĘ mIŁoŚcIoM bOŻ0-PoKeMonOwOm !!! YoŁ!!!
Irony is my mother...
Femme Fatale, dziękuję Ci za te piękne zdjęcie w moim profilu :*. Masz gust, dziewczyno :*.
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 08 Gru, 2004 21:18
Odebrałam to w troche inny sposób, no bo przecież każdego mógłbyś o to zapytać. Tak samo o argumentację osoby, które odpowiedział na "tak". Z resztą nie ważne.
Pytam się tylko o osoby 'na nie', gdyż te zagłosowały nie na tę odpowiedź, na którą ja. Subiektywność jest piękna .
Ja sam zagłosowałem na "tak", gdyż taki temat najzwyczajniej w świecie jest ciekawy. Nadto, mógłby wielu osobom pomóc. Poza tym, większość forumowiczów popiera ten pomysł... zatem cieszy się on ogólną akceptacją. A większość nigdy się nie myli (o ile ja w niej jestem ;P), nieprawdaż?
_________________ Carpe diem, quam minimum credula postero.
Horacy
KoFfAjMy SiĘ mIŁoŚcIoM bOŻ0-PoKeMonOwOm !!! YoŁ!!!
Irony is my mother...
Femme Fatale, dziękuję Ci za te piękne zdjęcie w moim profilu :*. Masz gust, dziewczyno :*.
Weronika Gość
Wysłany: Czw 09 Gru, 2004 08:28
ja zagłosowałam na TAK z innego powodu.
Psychologia to jest ważna dziedzina nauki.
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 09 Gru, 2004 13:59
Inteligencja napisał/a:
A większość nigdy się nie myli (o ile ja w niej jestem ;P), nieprawdaż?
No cóż, czasem sie myli, ale jest to bardzo żadki przypadek. Poza tym tutaj nie chodzi o to, czy ktoś się myli głosując na "nie", tylko o jego zdanie, czy chciałby, czy widzi sens by taki dział powstał.
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 11 Gru, 2004 00:07
Weronika napisał/a:
ja zagłosowałam na TAK z innego powodu.
Psychologia to jest ważna dziedzina nauki.
No właśnie to też piękny dowód jakie potrzebne jest nam to forum. Jak na razie o 10 osób więcej uważa, ze takie forum by sie przydało
a ja jak zwykle - "O wszystkim"
Jak narazie widac nie ma na forum takich tematow a jak samo forum sie pojawi to pewnie stanie sie jak z Sf-Horror . Na poczatku wysyp tematow a pozniej temat raz na ruski rok i prawie zero ruchu.
_________________ "Chlop co tabaki nie zazywa baba sie nazywa"
"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
W tym, że jakieś forum stoi w miejscu, to sporo winy moderatorów. Nie wierzę, że nie znają ludzi, których interesują tematy na ich forum. Mogą ich zaprosić do dyskusji, mogą rzucić jakiś ciekawy temacik... Dlatego zawsze uważałam, że podejmując się moderowania jakiegoś forum trzeba znać (i lubić) sprawy tam poruszane. Trzeba umieć forum rozruszać a nie czekać aż ktoś coś napisze. Nie zapominajcie, że jak forum robi kaput to idzie do kasacji - moderatorzy takiego forum też.
Dobra a teraz Psychologia.
Za dużo ludzi chce takiego forum, więc nie mam wyboru
Podajcie kto ma być moderatorem, nazwę forum (Psychologia czy inna) i opis pod nazwą forum. Jednym słowem dajcie mi gotowca!
Mogę też zrobić forum Przepisy
Sama lubię eksperymenty w kuchni. Szczególnie przepisy wegetariańskie.
I to samo, co z Psychologią. Nazwa, opis i moderator.
Poza tym można to wszystko rozbić. Tak jak TP.
Forum Przepisy a w tym kategorie np. Na słodko, Ryby, Kuchnia wegetariańska, itd....
To samo z Psychologią.
Nie piszcie, że pomysł jest super i nie zaczynajcie, że chcę być moderatorem.
Komplecik ma być. Nazwa, opis i dopiero moderator. To, że większość chce być modem wiem nie od dziś. Gorzej, że jest im wszystko jedno na jakim forum.
Dlatego dwa posty niżej znikły. I zniknie każdy następny.
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
Ostatnio zmieniony przez ToJa dnia Sob 11 Gru, 2004 14:21, w całości zmieniany 1 raz
Weronika Gość
Wysłany: Sob 11 Gru, 2004 14:33
Nazwa:
Psycologia Tutaj wymieniamy swoje zdanie na temat znanej nam dziedziny nauki - Psychologi.
Kategoria:
Przepisy
Podkategorie:
Na słodko Przepisy na słodkie ciasta, kremy i napoje Ryby Znasz jakiś przepis na rybę? Napisz nam przepis! Kuchnia Wegetariańska Wegetarianów pełno na świecie, masz dla nich przepis? Kuchnie Świata Obcokrajowe przepisy
ja tak poprawie troche ^^ Wegetarian* =p
no to ja co do kuchni =) tez kocham pichcic, tak jak ToJa szczególnie wegetariańskie
<b>Kuchnia</b>
<i>Ulubione (oraz własne) przepisy na dania</i>
<b>Mięso</b>
<i>Wszystko dla mięsożerców </i>
<b>Dania wegetariańskie</b>
<i>mmm =) kiełki, jummy </i>
<b>Desery</b>
<i>Słodkości i nie tylko, wszystko na deser</i>
<b>Napoje</b>
<i>Przepisy na ulubione soki/drinki i inne napoje</i>
<b>Dania na szybko</b>
<i>Fast food? Nieee, lepiej dania, bez gotowania ^^
wszystkie przepisy do zrobienia w krótkim czasie, bez zbędnego opiekania/gotowania/smarzenia</i>
Co Wy na to? =)
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..