| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Mango czy inne
Autor Wiadomość
olKa Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 01 Lip, 2003 17:35   Mango czy inne Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

lepiej kupowac w tele zakupach mango czy w innych tele zakupach??????????????????????????????????chyba w mango niz w innych bo w innych moga byc potróbki.W mango kupilam pojemniki prózniowe.i jestem naprawde zadowolona
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
1639597
Lilly Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 04 Lip, 2003 20:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Po pierwsze: Temat nie jest związany z tematem forum, więc powinien zostać przeniesiony gdzie indziej.
Po drugie: Ja nie wiem, gdzie lepiej kupować, bo nie kupuję. Uważam, że takie coś, to strata pieniędzy, ponieważ w telewizji zawsze się kłamie, już choćby o tej silikonowej rękawicy, na którą niby żaden wrzątek nie działa, a ja już odkryłam kilka rzeczy (zwróccie na nie uwagę, podczas oglądania tej reklamy) na które się za pierwszym razem ogladanie nie rozpoznaje:
1. Kiedy facetka odkręca tą żarówke, to na pewno ona została tam wsadzona, tuż przez filmowaniem i dlatego nie była gorąca.
2. Kiedy facetka wyciąga te danie z piekarnika, to one na pewno już dawno ostygło, więc było zimne.
3. Przecież to jasne, że rękawica z materiału się spali, myślą, że jesteśmy idiotami?!! Każdy to przecież wie!

A pozatym inaczej wygląda reklama produktu, gdy leci, tak jak producent to ustalił to "niby cacko", a inaczej, gdy tę reklamę omawiają przez ok.20 min. ludzie-wtedy bardziej się w coś wierzy.

Po trzecie:Jeżeli naprawdę jesteś zadowolona z tych pojemników, to się cieszę, że cie nie oszukali. Przecież ludziom, którzy wypowiadają się o tych produktach, producenci musieli zapłacic, by się tak o tym wypowiedzieli.Nic nie jest idealne.

Numer Gadu-Gadu
3571565
ppp
Gość
PostWysłany: Pią 04 Lip, 2003 20:23   

Lilly popieram Twoją wypowiedz, ale co do tej rękawicy to może się nie pali bo jest pokryta azbestem Very Happy ale tak na serio z takiego typu zakupami masz absolutną racje.
Powrót do góry
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 07 Lip, 2003 21:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Azbestem chyba nie, bo azbest jest rakotwórczy. Ale faktycznie - azbest się nie pali Smile

Generalnie wszystkie TVsklepy sprzedają zwykle niezbyt dobry sprzęt w straszliwie zawyżonych cenach.

Marcinek Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 07 Lip, 2003 23:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Właśnie sobie popijam piwko i patrzę co wy tutaj piszecie Wink. Ja powiem krótko: to co jest w telezakupach to zwykły chłam...
Powrót do góry
Marcinek Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 07 Lip, 2003 23:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Może ja od razu napiszę, że z tym piwkiem to tylko żart, żeby nie było textów w stylu: "masz 13 lat i pijesz alkohol!?"
Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Wto 08 Lip, 2003 10:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

moja ciotka kupiła sobie ten taki pasek na odchudzanie na kiermaszu, i zapłaciła 25 złotych, a działa, cacuszko, w tych tv zakupach to kurde sprzedają je za 199 czy 250

Numer Gadu-Gadu
2891618
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 18 Lip, 2003 18:15   tele zakupy Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moja mam tez kupiła jedną podróbkę i działa bardzo dobrze. A kupiła ją dwa razy taniej niż sprzedają w mango. Ale co prawda to prawda. Niektóre rzeczy w tym mango sa przydatne i dobre tyle że drogie. Sad

Numer Gadu-Gadu
730730
Alice_10 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 27 Sie, 2003 19:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Telezakupy mango to jedna wielka bzdura!Ja odkrylam jeden blad w tej rekawicy.
1. kiedy ona odlewala wode od garnka z normalnymi rekawicami to ona specjalnie puscila okrywe,a kiedy z super silikonowymi rekawicami trzymala!
2.kiedy reklamowali sprzet do gotowania na parze ...kiedy odkrywala normalny garnek to powiedziala"para moze byc niezdrowa",a kiedy odkryla sprzet do gotowania na praze i lecialo z niego para powiedziala"a..para nam nie przeszkadza"!
3.kiedy wkladala rekawice do mikrofalowki chciala udowodnic ze rekawice nie rozposzcza sie wlozyla je i liczyla 10 sekund(i to szybko)i wyjela rekawice z mikrofalowki ,a w 10 sekund nic sie nie podgrza!

znam jeszcze wioecej ale je zapomnialam Laughing Laughing

Odpowiedz do tematu