_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Femme Fatale Gość
Wysłany: Pią 03 Gru, 2004 19:45
... ...
Uahuahuahauahuahauahua! <wpadła pod biurko z wrażenia XD>
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 03 Gru, 2004 21:08
Matko nie ma jak historyjki z bravo, ja to kiedyś czytałam, bo koleżanka kupowała bravo swego czasu ja tez, bo lubiłam się nabijać z pytań do Weroniki czy tam kogoś.
dla mnei to byłoz abawne i przykre ^^
myślałam że sie posikam jak widziałam że "taki syneczek łazi sobie pomalowany jak ćwok po ulicy i nikt mu nic nie robi ^^" w moim mieście by go 40 razy pobili, skopali, i wogóle...
a najbardziej dziwi mnie to że Ci "szatanowcy" nie mieli długich włosów a przecież zawsze brudasów (hyhy =) mnie cyz mojego brata mogliby wziąść =p) posądzają o "szatanizm" .
Pewnei żaden nie chciał w takim za przeproszeniem g*ównie występowac ^^.
Wysłany: Sob 04 Gru, 2004 16:45
Wierzba zapomnieli wszyscy powiedzieć - gdzie wyrodni rodzice panienki?
tak tka, laska se łaiz całymi nocami po cmentarzu.. nocą wychodiz kajś =/ tak samo jak rodzice tego synka...
i Wogóle... synek niby 16 lat a sie za przeproszeniem p*ieprzył z jakąś laską w kiblu..
Laski miały po 15 =/ albo ja zwariowałąm albo jeśli one mają po 15 lat to ja mam 11?
_________________ It`s not that gold
It`s not as golden as memory
Or the age of the same name
It`s not that gold
Wysłany: Nie 05 Gru, 2004 08:02
No cóż WIerzba ja też odczuwam lekkie kompleksy^^
Dałam ten komiks na forum Metallicy i ludzie mieli niezła jazdę jak to przeczytali, jeden stwierdził, że księża czytają bravo i potem nadają na metali