Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Sob 11 Wrz, 2004 21:59
tak tak film oglądałam już pare dobrych lat temu, ponoć teraz 2 częśc w kinach ma lecieć a książki niestety nei czytałam, nie mam do niej dostępu może podasz Elfko autora?
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
A ja lubie Horrory , przygodowe , dramaty najlepiej psychologiczne , thillery komedie i niektóre romanse czyli prawie wszystkie gatunki filmów ...
Femme Fatale Gość
Wysłany: Nie 05 Gru, 2004 07:09
Nina_006 napisał/a:
Może dla Ciebie kiepski, ale mi sie nawet podobał. Tylko beznadziejne zakonczenie.
A Ty jakie wolisz? Który ci sie najbardziej horror podobał?
Nie zauważyłam tego. XD No, ale skoro temat odkopany to hm... Podobała mi się ''Gothika'', podobał mi się "Krzyk" [kolejne części już coraz mniej], podobał mi się "Krąg", "Halloween: Resurrection", a także... "Resident Evil 1, 2" i "Świt żywych trupów". ;p
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 05 Gru, 2004 07:42
panienka_wierzba napisał/a:
tak tak film oglądałam już pare dobrych lat temu, ponoć teraz 2 częśc w kinach ma lecieć a książki niestety nei czytałam, nie mam do niej dostępu może podasz Elfko autora?
Ann Rice, ale może w imieniu się pomyliłam. W kinach ma lecieć Wampir Lestat, a na video jest dostępna Królowa Potępionych też na podstawie książki tej autorki.
No tak a skoro emat odkopany^^ to oglądaliście "Vanilla sky"?
Femme Fatale Gość
Wysłany: Nie 05 Gru, 2004 07:52
Jaa oglądaaałam. *-* Też fajny. Ale nie mogłam... Z tej jego twarzy... W tym momencie, jak on spoglądał w lustro, w nocy... Jezzzu... @_@ Oczy zakrywałam. XD Albo jak ciągle zamiast Penelope widział Cameron... Uh. Mocny film. Jak dla mnie przynajmniej. ;p
ja lubie najbardziej komedie, i moim ulubionym aktorem komediowym jest Louis de Funes, jestem fanką serii o "Żandarmie", to są według mnie najlepsze komedie:=) kto oglądał to wie
uwielbiam horrory i komedie a także przygody moje ulubione filmy to straszny film 1,2,3
indiana jones ,haloowen ,helyboy ,qeky1,2 i troja ups to film historyczny
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 29 Sty, 2005 17:23
Horrory. Zaznaczyłabym też Thrillery i Komedie, ale można tylko jedną opcję, a tych 1-szych oglądam najwięcej.
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 29 Sty, 2005 20:04
inne
komedie romantyczne, obyczajówki, prawdziwe historie [zwłaszcza te o gwałtach]
R2 -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 29 Sty, 2005 20:15
kradziejka napisał/a:
inne
komedie romantyczne, obyczajówki, prawdziwe historie [zwłaszcza te o gwałtach]
jakieś zboczenie? ;]
Jeżelo o mnie chodzi, to mogę oglądać każdy dobry film z ciekawą fabułą. Chyba najlepszy film, który widziałem w życiu to the ring, japoński of coz.