Zima nie jest złem Himitsu zima jest dobrem jak masz co robic ... Ale za to poźna jesteń jest do [cenzura] jak juz zaczyna padać ten okropny deszcz i jest mokto .beee...
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 15 Gru, 2004 23:01
Ja kocham lato gorąca dziefcynka:) wiosna tez mi sie podoba wtedy wszystko rozkwita, budzi sie do zycia.. ah:) :
jesien... no coz kocham te kolorki i piekne spadajace liscie ale jest zimno i cagle pada to mnie odpycha... a zima wesola pora:)ale marznie sie w nosek:) jeden plus to Boże Narodzenie i saneczki
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 604
Wysłany: Czw 16 Gru, 2004 00:18
hm nie lubie lata - bo jest za goraco, nie lubie zimy - bo jest za zimno, wiosna i jesien sa w porzadku, gdy nie pada i temperatura waha sie w okolicach 20 st. (chyba wybredna jestem)
_________________ It`s not that gold
It`s not as golden as memory
Or the age of the same name
Lato, dlatego że:
- jest cieplo,
- mozna robic wiecej ciekawych rzeczy niz zima,
- pozniej robi sie ciemno.
_________________ Zapraszam na moje nowe Forum: kolej, podróżni, Mazowsze. (adres w przycisku www)
Izulka Gość
Wysłany: Czw 16 Gru, 2004 12:13 Dla Wszystkich Wiadomość!
A ja najbardzie lubie LATO bo:
- Jest ciepło
- Można robic wiele rzeczy
I oczywiście lubie też ZIME bo:
- Można jeżdzić na sankach oczywiście! :)
Nie lubie JESIENI bo:
- Jest zimno :(
- I najczęśniej pada deszcz :|
I oczywiście WIOSNA jest ekstra bo:
- Mam urodzinki i imieniny
- Wszystko budzi sie do życia! :-D
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 16 Gru, 2004 18:46
Cytat:
Zima nie jest złem Himitsu zima jest dobrem jak masz co robic ...
A co pożytecznego jest do roboty w zimie?? (I w ogóle co jest pożytecznego w zimie?? ) Nudno, ponuro, zimno (nienawidzę zimna!!!! ), zanim wyjdzie się gdziekolwiek z domu należy 5 minut stracić na ubieranie się, podczas kiedy wiosną czy latem zabiera to tylko 1 minutkę . No i dni są za krótkie (w lato zresztą też takie są ) a ja wolę dzionek niż noc .
Tak więc zdania swojego nie zmienię .
Na szczęście ostatnio klimat robi się coraz cieplejszy... może za parę/-naście lat nie będzie zimy w ogóle?? Raj .