Tak jasne mamy podbne gusta.w snach chyba. Dziewczyno ty po obejżeniu Laina nierozumiała byś o co w tym biega a po 4 odcinkach Boogiepopa dała byś sobie spokój... niewyjeżdzaj mi tu z takimi głodnymi kawałkami co ? Lepej se ić se obejżeć Perfect Blue...
_________________ "Niech w ogniu staną kaplic ściany, niech dym zdusi zakonnic krzyk"
Czyń ZŁO !!! BLACK METAL IST KRIEG !!!
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Czw 02 Gru, 2004 18:07
głodnymi kawałkami grrrr...
no to daj mi Laina.. ze słownikiem w łapce (- -") bede oglądać ^^.
Na tyle co wytrzymuje Twoje głupoty to juz nic nie jest mi straszne
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Najfajniejszy jest Cowboy Bebop, świetne postacie, muzyka, WSZYSTKO! Co do najładniejszego to Serial Experiments Lain, Haibane Renmei i Chobits. Haibane zwłaszcza. pozdro;p
Trafiłąś w moje gusta ożeń się ze mną ..
Świetny jeszcze jest taki Trigun czy Bogiepop Phantom ^^
ja się mogę ożenić z tym że trigun na pewno nie jest czymś ambitnym
yy.. tak wracajac na temat anime...
Cosik ambitniejszego: Feanor - oglądałeś może Angel Sanctuary, albo X'a? (taa... kto by Xa nie ogladal ;P) - for me to sa czolowe 2 najambitniejsze anime wszechczasów
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Pon 24 Sty, 2005 19:39
odpowiem moze za niego ^^ (w końcu mój broda =p) nie X'a raczej nie oglądał (niestety brak kablówki robi swoje) za to czytać, czytał .
Co do AS, pozostawiam odpowiedx jemu samemu =]
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
AS to takie popluczyny po Evangelionie.....
Natomiast po przeczyaniu paru tomiów X chciało mi się żygać na ściany-tej.
Wiem że Animec duże lepszy ale do puki sam mi w łapki niewpadnie niebędę go szukał.
_________________ "Niech w ogniu staną kaplic ściany, niech dym zdusi zakonnic krzyk"
taa.... te rozpoczęcia X'a w każdym tomiku - od nowa cała seria a potem skok gdzieś daleko w przyszłość - i zawsze: "Kamui, jedź do Tokio! Tam spełni się twoje przeznaczenie" - szczerze mówiąc polubiłem to - to jest tak zrypane, że aż ambitne XD
taa.... te rozpoczęcia X'a w każdym tomiku - od nowa cała seria a potem skok gdzieś daleko w przyszłość - i zawsze: "Kamui, jedź do Tokio! Tam spełni się twoje przeznaczenie" - szczerze mówiąc polubiłem to - to jest tak zrypane, że aż ambitne XD
Ah Kamiu są dwie drogi a przyszłości niemożna zmienić.... smok ziemi i smok powietrza bla bla bla... nic tylko palec w gębę i żygać w siną dal :>