Najfajniejszy jest Cowboy Bebop, świetne postacie, muzyka, WSZYSTKO! Co do najładniejszego to Serial Experiments Lain, Haibane Renmei i Chobits. Haibane zwłaszcza. pozdro;p
_________________ Na każdą kobietę, która robi z mężczyzny durnia, przypada kobieta, która z durnia zrobi mężczyznę.
Ja nie wiem czy to dla ciebie będzie ambitniejsze, bo to raczej anime dla dziewczyn (chodzi o ilość bishounenów :D) ale mi bardzo podoba się Wolf's Rain. Oglądałam dopiero 6 odcinków, ale uważam, że ma w sobie to coś... tajemnicę i magię, nutkę filozofii, wizję przyszłości... No i jest bardzo ładne (zwłaszcza bohaterowie <3 hihi )
Najfajniejszy jest Cowboy Bebop, świetne postacie, muzyka, WSZYSTKO! Co do najładniejszego to Serial Experiments Lain, Haibane Renmei i Chobits. Haibane zwłaszcza. pozdro;p
Trafiłąś w moje gusta ożeń się ze mną ..
Świetny jeszcze jest taki Trigun czy Bogiepop Phantom ^^
_________________ "Niech w ogniu staną kaplic ściany, niech dym zdusi zakonnic krzyk"
Czyń ZŁO !!! BLACK METAL IST KRIEG !!!
Femme Fatale Gość
Wysłany: Sro 01 Gru, 2004 18:59
Mówcie co chcecie... Ale mi się baardzo podobało anime DiGi Charat... *^^* Może niezbyt ambitne i rozbudowane, ale śmieszne jak nic. Podobało mi się również Blood: The last vampire. Może fabuła nie była porywająca, ale muzyka mi się podobała. Chobits też lubię... ^^ O Cowboyu też wiele pozytywnych opinii słyszałam, ale póki co nie miałam okazji obejrzeć. ;[
Tym mnie ujełaś Ja mam mroczne plany ożenienia się z Puchicko ^^.... to ideał kobiety w Anime ^^ mała słodka i inteligentna ...
Chobity takie sobie są, a W Blood podobałą mi się animacja i "krecha ^^"
_________________ "Niech w ogniu staną kaplic ściany, niech dym zdusi zakonnic krzyk"
Czyń ZŁO !!! BLACK METAL IST KRIEG !!!
Femme Fatale Gość
Wysłany: Sro 01 Gru, 2004 19:23
Taakk... Puchiko jest najlepsza, nyuuu... *^^* Zabójcza jest. *^^*
Co do Blood - też mi się kreska podoba. Tylko mogli bardziej się wysilić nad fabułą... :/ Ale muzyka była cudowna. *-*
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Sro 01 Gru, 2004 21:53
no dobrz więc mój brat pisze dużo rzecyz o których sama sądzę że są słit albo fainiutkie ^^ on ba bardzo podobne gusta do mnie wiec moze ja nie będe pisac ?
No tak Chobits, (aaaa Chii ^^ moja słodka) Blood =) oł jes śliczna kreska ^^, no co moge jeszcze pwoiedzieć =) ja wogóle lubiem..
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..