CZy jest może na forum taka dziewczyna która ma około 11 lat i nosi stanik(jaki rozmiar)?. A kiedy wy zaczełyście nosić staniki ? Przepraszam jeśli się powtarzam ale po prostu nie chciało mi się tak dużo czytać. Wogóle dawno mnie tu nie było więc nie wiem co tu się działo przez ten czas
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Pon 29 Lis, 2004 13:14
Szyszka na forum jest dość dużo takich dziewczyn. Ja mam 13 lat i noszę stanik 0,aa,A(bardzo małe a). Zaczęłam dopiero we wrześniu(nigdy nie moge sie zebrać by dłuzej go nosić ).
Mrówka - ty masz taki rozmiar?!?! A ja Cię zawsze kojarzyłam w tym temacie że Ty masz hm... B? To może najlepiej założyć topic: jaki kto ma rozmiar stanika? Bo ja już w końcu nic nie rozumiem... Wiem, że Wierzba ma C, Gaba ma AA i ja A. Nie no sory, ja już się poplątałam kompletnie...
_________________ ŻAŁUJĘ I CHYBA DŁUGO MNIE TU NIE ZOBACZYCIE
Gaba jeśli wolno spytać ile masz róznicy, może ja też sie juz kwalifikuje do A
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 30 Lis, 2004 10:19
Agentka napisał/a:
Gaba jeśli wolno spytać ile masz róznicy, może ja też sie juz kwalifikuje do A
Jak się nie mylę, to będzie to gdzieś 6 cm. I dobry jest na mnie małe A65 (zawsze to lepiej brzmi niż AA75 ) A jak chcesz sobie sprawdzić to wejdź na stronę triumph'a (www.triumph.pl
No to sorry za nieporozumienie. Gaba - i Ty się mnie pytała w jakim czasie mi "skoczyły"... Jak Tobie teraz rosną sybciej niż mi... Agentka - może poprostu oni nie mają jakich rozmiarów? Albo poprostu na świecie są różne numeracje. Mi na 3 stanikach pisze że to są inne wymiary. A jednym pisze 32/65... I co ja mam z tego rozumieć..?
A jednym pisze 32/65... I co ja mam z tego rozumieć..?
Pierwsza liczba 32 oznacza rozmiar miseczki, a druga, 65 obwod pod biustem. Ta pierwsza liczba tez jest zwykla numeracja, tylko ma inne "wartosci". Nr 32 jest akurat najmniejszy w tej numeracji, a nastepne numery to np. 34, 36 38 itp. Zawsze sa pazyste. Po prostu jest to inne oznaczenie:P Dodam, ze ja wole akurat ta numeracja, poniewaz jest bardziej dokladna od literek.
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
Amazonka - to, to i ja wiem . Ale dlaczego niby 32 jest najmniejsza?!? Moja jest na prawdę duża. Ja akurat nie rozumiem tego, czy to jest A, B czy inna. A co do dokładności... Ja wolę literki.
Zależy też od wagi jak człowiek jest grubszy to i biust większy.No ja mam wzrostu z 155,wagi50 i stanik A70/75.Albo też od tego jaki biust miała twoja babcia lub ma mama jeśli duży czy mały i ty będziesz taki mieć.Moja mama ma duży biust i brzuch,i bacia też,i dlatego mam taki stanik a nie inny.
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Wto 28 Gru, 2004 17:42
No...Nie zawsze. Nie zawsze zależy to od wagi i nie zawsze od genów. Ja mam 13 lat(tak samo jak moja siostra) i moja siostra ma o wiele większy biust ode mnie...A ona wcale otyła nie jest. Tak samo w moim wieku mama i strasza siostra miały już przynajmniej miseczki B. Nie kierujcie się sterotypami.
Mróweczka
Tak jak pisała mróweczka. W mojej rodzinie takie dziedziczenie się nie sprawdziło - mama ma duży biust, a córki mały.
To zależy też od tego, czy człowiek jest otyły. Wiadomo, że pulchniejsze kobiety mają większe biusty.
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Sro 29 Gru, 2004 10:43
grrr ja wcale nie jestem otyła a mam dosc obfity biust (C)
to też nie od tego zalezy =], to zalezy w pewnym stopniu od budowy określonej osoby (o tej pulchności) od genetyki (geny też mają pewny wpływ) od tego jak szybko się rozwijamy i od tego jaki nasz biust ma być w przyszłości =p.
Nie mozna powiedzieć "ona jest otyła to bedzie miala duży biust" (znam takike ktorej sa otyle a są wyjątkowo płaskie) "jej matka i siostra mają duże biusty to ona tez bedzie meić" to też nieprawda =]. Ale wszystkie te czynniki składają się następnie na wielkośc biustu, nie zaden z osobna tylko wszystkie naraz .
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..