Ostatnio bardzo podoba mi się kawałek Pollution Limp Bizkit, z ich pierwszej płyty. W ogóle ich lubiłem, ale to jest mój favourite, szczególnie końcówka No i RmX Rollin' , szczególnie początek
Bardzo lubie kawalek Gackta Camui " Lu:Na" z Plyty "MooN".
Stary kawalek( naprawde O.o ? )ale Fajoowy ;p
Lubie tez
Eminem-just lose it i
Snoop Dog-Drop it like it`s Hot.
_________________ .....
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 02 Lut, 2005 11:36
AloneMoon napisał/a:
Bardzo lubie kawalek Gackta Camui " Lu:Na" z Plyty "MooN".
Stary kawalek( naprawde O.o ? )ale Fajoowy ;p
Lubie tez
Eminem-just lose it i
Snoop Dog-Drop it like it`s Hot.
*dostaje ataku histerii po czym spokojna wraca przed kompa*
Uprzejmie prosi się o to, aby nie odnawiać starych postów. Zaleca się przed napisaniem - popatrzeć na datę.
nowe tematy - źle
odnawianie starych - źle
cisza na forum - źle
Zakłada się nowe tematy ludzie wrzeszczą że to już było. Ktoś odnowi stary też wrzeszczą. I jeszcze narzekają że na forum jest nudno. Ale jak nie ma być nudno jak nikt nic nie może pisać. Chyba przychodzą nowe osoby i też chcą coś dopowiedzieć a co poradzą na to że się spóźnili?
Do kradziejki
wiem że miałaś na myśli ogół ale czy ten temat został rozwiązany?
Cytat:
hm, a to nie jest topik z cyklu niesmiertelnych ? chyba odnawianie takich nikomu nie szkodzi...
no właśnie już nikt nie może się pochwalić co lubi bo odrazu krzyki. Nie dajecie nowym osobom się wypowiedzieć.... (siem offtopic zrobił )
Pozdrawiam
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 13 Lut, 2005 22:22
No wiesz mnie to też troche denerwuje Kabama... ja jestem za odnawianiem (sensownym) starych tematów, a po za tym okreslmy ile miechów maja te niby stare tematy... bo z pierwszej strony to na pewno raczej nie ma juz pytajacego ani nic, a takto to jak 1 czy 2 strona ew. to jeszcze młode tematy