| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
cala klasa odpowiada za....
Autor Wiadomość
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 24 Lis, 2004 23:38   cala klasa odpowiada za....

Mam juz dosyc... osttanio na lekcji matematyki mielismy zastepstwo i chlopacy zaczeli rzucac sniezkami wyciagnietymi zza okna... w klasie byl poploch, a nauczycielka nie mogla nikogo uspokoic. Oczywiscie poskarzyla sie naszej wychowawczyni i co?? wykład, musielismy pisac jak nas wychowuja rodzice i jacy jestesmy. I co najgorsze? ODWOŁAŁĄ NAM DYSKOTEKĘ KLASOWĄ .... ALE TO JESZCZE NIC ... BO BYLA TEZ SZKOLNA WIEC ZASZLYSMY NA NIA A TU.. NIE WPUSCIMY WAS NIE MA WASZEJ KLASY NA LISCIE!!! poprostu paranoja!!!!! przeproslilismy juz pania od matmy ona powiedziala ze dziewczyny dobrze sie zachowywały tylko niektorzy chlopacy... probowalismy przeprosic wyche ale ona zignorowala nas! to juz staje sie okropne! cała klasa cierpi bo kilka gnojkow zrobi zamieszanie w klasie!!!! mam juz dosc jak kazdy w naszej klasie, bo zawsze te same osoby zle sie zachowują...Sad Nie iwme jak mozecie mi pomoc ale musialam sie na ten temat wypowiedziec... jestem wnerwiona ... jutro jedziemy do muzeum z klasa, nikt nie ma zamiaru odezwac sie do tej krowy!!!!

PS.. poszlam z kumpelkami na dyske do podstawowki:) hehe bylo spoko.. ale na klasowej byloby lepiej..
Przejdź na dół
Tisiana Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Czw 25 Lis, 2004 09:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja w podstawówce miałam identyko..chłopcy zachowywali sie paskudnie..my cierpiałyśmy...przez to straciłyśmy mnóstwo dyskotek..w ciagu roku mieliśmy tylko jedną klasą ( prosiłyśmy o nią 3 miesiące..) nie pojechaliśmy na zieloną szkołę itp. No cóż...jak się do tej krowy ni będziecie odzywać to to niczego nie zmieni...musicie chociażby na siłę z nią pogadać że chłopcy powinni dostać karę a nie cała klasa ( tylko ze jest w szkole tak : jeden za wszystkich wszyscy za jednego..nam tak powiedziała pani jak z nią gadałyśmy) jeżeli uda wam się..to powiedźcie że zrobicie dyskotekę..ale będą na niej tylko te osoby które nic nie robiły...niegrzeczni mogą na nią przeciesz nie przychodzić ! Jak się nie zgodzi to powiedzcie ze nie ma pani prawa psuć każdej naszej rozrywki..to wyjście do muzeum..bądźcie grzeczni to jej zainponujecie..i może wam obetnie tą kare..pogadajcie też z nią na tym wyjściu..jeżeli klasa będzie grzeczna to pani nie będzie wkurzona..ona to też człowiek...a jeżeli to wszystko nic nie pomoże...no to pozostaje wam tylko nadzieja...albo ciągłe męczenie pani ( my tak zrobiłyśmy..trwało to 3 miesiące ale była dyska)... spróbować nigdy nie zaszkodzi...3maj się cieplutko...napewno wam się uda
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
1104532
zazulita Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Czw 25 Lis, 2004 17:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Agnieszka!! Bardzo podobny temat już był. Napisała go Justka007 (ten link do tego tematu==> http://forum.dziecionline.pl/viewtopic.php?t=5196). Ponieważ napiasałaś bardzo szczegółowo, nie skasuję tego tematu Wink Proszę Cię na przyszłość, żebyś zanim zakładała nowy temat przeczytała inne tematy!! Wink

Pozdrawiam Wink

Numer Gadu-Gadu
8619585
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 25 Lis, 2004 17:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dokładnie,taki temat już był...U nas też tak nieraz było,że przez pare osób mieliśmy dowoywane wycieczki,dyskoteki. Tak było w podstawówce,akurat w gimnazjum kiedy dyskoteki przestały mnie kręcić już tak nie robią. Trafiłam na bardziej "dojrzałą" klasę. Niestety bardzo często zdarzają sie osoby,które jeśli nie chcą iść np. na dyskotekę muszą psuć zabawę innym...A nauczyciele myślą,że to najlepsza kara Rolling Eyes

Idda Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 25 Lis, 2004 19:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A u mnie jest głupek BOJKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I przez niego reszta chłopaków(7 biggrin-tylko tyle jest+kretyn biggrin)jest taka bezndziejnaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ale jakoś kar za to nie ponosimy...<uff>całe szczęście biggrin

Numer Gadu-Gadu
1868191
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 25 Lis, 2004 20:39   

Zazulita wyjasnienie no wiec justka 007 jest kolezanka z klasy mojej:) hehe i w szkole dopiero powiedziala ze napisala ten sam temat:) a apropos ja juz jestem w gimnazjum a na dyske poszlam do podstawowki bo nie bylo w gimnazjum tzn. nie wpuscili nas!!! przez durna wyche
Powrót do góry
misia***niezalog.
Gość
PostWysłany: Pią 26 Lis, 2004 14:39   

jakbyście chodzili ze mną do klasy byście zwariowali chłopaki przezywają biją przeklinają(jeden z przezwisk mojej koleżanki chwdp a mówili do niej tak o idzie chwdp a ha ha ha...)
wstrędne
Powrót do góry
misia*** Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 27 Lis, 2004 20:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

misia***niezalog. napisał/a:
jakbyście chodzili ze mną do klasy byście zwariowali chłopaki przezywają biją przeklinają(jeden z przezwisk mojej koleżanki chwdp a mówili do niej tak o idzie chwdp a ha ha ha...)
wstrędne

ochydne! (to ja napisałam ...)

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
6303049
Weronika
Gość
PostWysłany: Nie 28 Lis, 2004 19:37   

misia*** napisał/a:
<b>misia***niezalog.</b> napisał/a:
wstrędne

ochydne! (to ja napisałam ...)

Widać że to napisałaś.

- My mamy tak że niechodzimy do kina za gadanie innych.
Powrót do góry
Inteligencja Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 04 Gru, 2004 22:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wydaje mi się, iż nauczyciele nieco zbyt mądrych posuwań od Was oczekują Smile.

Jak dla mnie reszta klasy powinna zająć się natychmiastową pacyfikacją grupy Smile. Naprawdę, konflikty warto rozwiązywać w cztery oczy, a nie powoływać się na 'wyższe instancje' Wink - zatem - powtarzam - jeśli kilka osób źle się zachowuje, a represje padają na całą klasę, to te osoby należy, delikatnie mówiąc, uświadomić w ten, czy inny sposób... czasem warto posunąć się do przemocy... oczywiście psychicznej ;>.

KoFfAjMy SiĘ mIŁoŚcIoM bOŻ0-PoKeMonOwOm !!! YoŁ!!!
Irony is my mother...

Femme Fatale, dziękuję Ci za te piękne zdjęcie w moim profilu Smile:*. Masz gust, dziewczyno :*Smile.
Powrót do góry
justka007 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 18 Gru, 2004 20:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiem aga. To było straszne. Przez nich bedziemy cierpieć przez całe gimnazjum. To bedzie okropne. Ale jest szansa, zę sie zmienią.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3107824
frigg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 19 Gru, 2004 00:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ogolnie nie jestem za przemoca...ale w tym wypadku chyba inteligencja ma racje, bo lamenty zanoszone do wychowawczyni raczej niewiele dadza...a nauczycielka chyba nie wie ze nic tak nie prowadzi do wzbudzenia nienawisci klasy, z ktora sie bedzie zmagala przez kilka lat jest wlasnie odpowiedzialnosc zbiorowa...
Powrót do góry
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 19 Gru, 2004 10:10   

Ja bym podszedł i napluł gnojkom w twarz :].
Powrót do góry
Agentka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 19 Gru, 2004 11:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

u mnie niedawno tak samo było, rzuvili samolotem w księdza a potem sie przyznac nie chcieli i ksiądz chciała wstawiac jedynki wszystkim co z tyłu siedzą (np. mi) ale jakoś się zlitował
Powrót do góry
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 19 Gru, 2004 11:44   

ale wiecie na nich noic nie działa!! ostatnio mielismy miec mikolajkii co byly eznadziejne tylko sobie prezenty porozdawaliśmy.. jedynie wigilia klasowa sie udała Mr. Green chociaz jeden postęp. Rolling Eyes
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu