Musialam chwile ogladac wczoraj... A Keanu? Nom, przystojny facet Ale bardziej mi sie podobal Drakula z Drakuli 2000 (filmu nie polecam ).
Femme Fatale Gość
Wysłany: Sob 27 Lis, 2004 17:13
Jezu Nena... On był... Boski. Też mi się strasznie podobał *-* Te kręcone włoski, płaszczyk... Mrrau, świetny był. *-* Film też był świetny. *-*
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 27 Lis, 2004 17:52
Ja slyszlam tylko negatywne opinie... Nie byl zly ten film, ale horror z niego naprawde zaden... Chwilami nawet byl smieszny (poczatek ogladalam z ojcem i on sie turlal po podlodze, jak facetowi przyssala sie pijawa do powieki). Glupia ta Mary
Femme Fatale Gość
Wysłany: Sob 27 Lis, 2004 18:15
No, to prawda - scena z pijawkami była komiczna. Ale film mi się ogólnie podobał. Co do horrorów - nie znam się zbyt dobrze, bo nie przepadam. I fakt - Mary była niezbyt rozgarnięta. Mi się podobała scena z tą reporterką, kojarzysz?
A ja nie miałam zamiaru tego obejrzeć! Takie filmy są beznadziejne
NIGDY, PRZENIGDY nie oceniaj niczego, jeśli tego nie spróbujesz, nie zobaczysz na własne oczy. Rozumiem... matrix jest dla oszołomów, ty jesteś PONAD tym... jak ja kocham takich ludzi.
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Wto 30 Lis, 2004 13:58
A ja tam lubię Matrixa =] Mi się podobał (ale w kinie nie byłam, tylko teraz oglądałam jak leciał) A w ogóle na TVNie teraz same fajne filmiki, nie?
A tak w ogóle to co tak spamujecie dzieci, co?
P.S. A co powiecie o "Vanilla sky"? Ktoś oglądał w sobotę? Mi się choler...( ) bardzo podobał. I Tom Crouse b. przystojny (jak sie komuś podobał to kilka fajnych pioseneczek jest na tej stronie.