cześć mam problem:
na wuefie ćwiczyliśmy rzuty piłką . pani akurat dałam to taką twardą piłkę . Koleżanka żuciła nią do mnię i okurat miałam tak ustawioną rekę , tak ustawiony palec że trafiła mi w mały palec prawej ręki mieliśmy pierwczy wuef i 7 lekcji i jeszcze mnię boli...CO MAM ROBIĆ > Boli!
No a może masz wybity palec? Powinnaś iść do pięlęgniarki w szkole...ona Ci usztywnii jakąś maścią posmaruje...lub powiedź mamie...ona może coś ci pomoże...
oooonie! ja już się uprzedziłam do tych maści pielęgniarki ona tylko wymazyje napis na tubce gdzie jest napisane żel na komary i dopisuje żel na stłuczenie
mróweczka- to są takie jak by impulsy takie mocne i jak zginam to mnię bolipisać jest mi trochę trudno
Nic ci nie bedzie. jak mozesz ruszac to nie umrzesz Byl poprostu nacisk duzy na kosci i jesli stale cie nie boli to nic ci nie powinno byc. I nie rob afery na forum bo paluszek cie boli. Ja sobie nieraz kostke skrecilem i poprostu przebolalem:)
_________________ "Chlop co tabaki nie zazywa baba sie nazywa"
"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
A ja sobie nigdy nic nie złamałąm, ani nawet nie skręciłam
_________________ And yeah, yeah, God is great.
Yeah, yeah, God is good.
Yeah, yeah, yeah, yeah, yeah.
What if god was one of us,
just a slob like one of us,
just a stranger on the bus trying to make his way home?
Ja sobie ostatnio złamałam...palec od nogi Moja siostra nie dosunęła skrzynki od lóżka,ja biegłam i zachaczyłam Lożesz...Bolało strasznie,napuchł,potem był krwiak,teraz tylko w nielicznych sytuacjach boli Ale omnęłam dzięki temu dwa wf-y