Heh.. Czuje się winna... Tak ja Famme zostałam niedawno moderatorem...
Tylko, że dlaczego nie można by dać szansy innym ??
Powinno powstać kilka nowych działów i wtedy wszystko by się wyrównało.
Tylko trzeba mieć na nie pomysły...
ToJa napewno wie co robi i jeśli jej coś nie będzie odpowiadało to napewno nam powie...
Ja myślę, że afera z moderatorami jest przeze mnie .
Na pewno większość z was uważa, że to źle, że zostałam moderatorem. Poprosiłam o moderowanie działu "z życia szkoły", nie dlatego, żeby pod nickiem mieć napis "moderator", tylko dlatego, że interesuje mnie ten dział, a Xesquio bardzo rzadko bywa na forum. Więc jeżeli uważacie, że niesłusznie zostałam moderatorem to możecie mnie "usunąć" z tego stanowiska
Ludziska !
Nie możecie mówić "Oj to moja wina" "Nieprawda bo Moja"
To jest niczyja wina
Teraz trzeba poprostu ustalić jak będa wybierani moderatorzy
I trzeba się zastanowić nad pracą obecnych
Przynajmniej tak mi się wydaje
Tak, zgadzam się z Kingą.
To nie jest wina żadnego z modów, ani tym bardziej ToJi.
Ja ostatnio nie często bywam na forum, a jak juz jestem to wszystko czytam powierzchownie... Powód? Brak czasu... kompletnie. Zresztą spójrzcie na mój podpis. Cały czas mam próby (czy nie gardzę =]). I wiem, że nie jestem super moderatorem. Mi na randze naprawdę nie zależy, chciałąm moderować dane działy bo się nimi interesowałam, tylko dlatego.
A co do wykreslania bezsensownych postów... hmm... nie wiem, ale chyba nie zauważyłam tego w działach, które moderuję. Jeśli takowe są to przepraszam!
Ale dość tych głupich usprawiedliwień, myślę, że jak wszyscy (a ja chyba w szczególności ) postarają się być lepszymi modami, to niezależnie od tego ilu ich będzie forum będzie uporządkowane. Co wy na to?
A co do tego, że jest tu dużo modów... ale przecież forum jest rozbudowane i jest dużo działów. Aga chciala, żeby każdy miał opiekę nad jakimś działem...chyba .
KoT Gość
Wysłany: Pon 22 Lis, 2004 22:59
Witam.
Jeżeli chodzi o moderowanie, to zwykle upominam, cenzuruję i kasuję posty kompletnie niszczące temat, chociaż raz cały temat zablokowałem. Zwykle jednak zrobi to wcześniej Pułkownik lub mróweczka. A co do konkretnych winowajców: Tak jak Kinga powiedziała, tu nie ma jednego winnego. Moderatorów jest za dużo, niektórzy są nieaktywni, albo aktywni z częstotliwością śmiesznie niską.
Pozdrawiam