ano ciechocinek tez neizły pomysł =) ale Mała, czy macie tam jakieś pole namiotowe/akademik/szkole z internatem czy coś gdzie można by tanio wynająć pokoje/miejsca noclegowe podczas wakacji? =)
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
no wlasnie cos w tym stylu chcielismy zorganizowac ale nie jako kolonie cyz obóz tylko byśmy wszyscy w jednym terminie przyjechali w to samo miejsce na kilka dni/tydzien
No ale patrz:
tak by wystarczyło w katalodżku znaleźć w miare tanie i ciekawe miejsce (a jest takich kilka), tak, żeby każdy mówgł jechać.
A tak trzeba by wszystko samamu organizować... (czyt. mniejsze prawdopodobieństwo, że wypali)
No ale patrz:
tak by wystarczyło w katalodżku znaleźć w miare tanie i ciekawe miejsce (a jest takich kilka), tak, żeby każdy mówgł jechać.
A tak trzeba by wszystko samamu organizować... (czyt. mniejsze prawdopodobieństwo, że wypali)
Wbrew pozorom wcale nie ma tak dużo roboty, a wyjdzie 25-30% taniej. Trzeba tylko:
1. Wybrać miejsce spotkania, termin, itp.
2. Znaleźć telefony do schroniska/campingu/pola namiotowego.
3. Skontaktować się z nimi, coby zapytać o koszt, wyżywienie, itp.
4. Zebrać pieniądze, przelać na konto ośrodka.
5. Zorganizować komunikację do/z miejsca spotkania.
I chyba to są te glowne rzeczy do zrobienia. Reszta leży w gestii chętnych...
_________________ Zapraszam na moje nowe Forum: kolej, podróżni, Mazowsze. (adres w przycisku www)
no wlasnie, juz o tym była gatka... przeczytaj sobie temat od pierwszych postów.. tam jest wsyzstko przytoczone. Dlatego zorganizowanie własnego wyszłoby taniej, chocby gdybysmy mieli spać w akademiku czy internacie =) przez wakacje i tak tam nikt nie mieszka a pokoje zazwyczja są do wynajęcia, w dodatku wychdozą dość tanio.
Dlatego trzeba by było poszukać telefonów do ośrodków itp.
No właśnie i ja jestem za tym obozem, bo nawet młodsi użytkownicy mogliby pojechać. Tylko jest mały zonk...Bo ktoś woli nad morze inny w gory inny do lasu(=]) ale wiecie co...?
pojedźcie ze mna na obóz konny <LOL>
tak obóz konny, już widzę ze rodizice wyłożyli mi 700 złotych..
włąśnie wszystko siedzi w kosztach, dlatego ja nei byłabym za wyruszeczniem wszystkich na jeden obóz ponieważ obozy w których biorą ludzi z całej poslki są zazwyczaj dosc drogie, a taki wyjazd tygodniowy to wiecie.. wyszłoby dużo dużo taniej, może i w granicach 150-200 ztłocyh.
tak obóz konny, już widzę ze rodizice wyłożyli mi 700 złotych..
włąśnie wszystko siedzi w kosztach, dlatego ja nei byłabym za wyruszeczniem wszystkich na jeden obóz ponieważ obozy w których biorą ludzi z całej poslki są zazwyczaj dosc drogie, a taki wyjazd tygodniowy to wiecie.. wyszłoby dużo dużo taniej, może i w granicach 150-200 ztłocyh.
Dokladnie, wyszlo by w granicach 150-200 zlotych. Zakladając, że dzien z wyzywieniem kosztuje w granicach 30 zlotych to 7 dni 210. Ale że bysmy zglaszali sie jako grupa wynegocjowalo by sie upust ok. 15-20%.
_________________ Zapraszam na moje nowe Forum: kolej, podróżni, Mazowsze. (adres w przycisku www)
no włąsnie, czyli wyszłoby dużo taniej niż obóz/kolonie czy coś w tym stylu..
zresztą podczas takich nei moglibyśmy iść wieczorem an miasto albo coś, a neiżadko takie obozy są podielone na wiek czyli np. Wero która ma 10 lat i EU która ma 18 nie byliby prawdopodobnie na tych samych koloniach...