Ze względu na moją wrodzoną skromność i inne cechy, które wymieniła Femme Fatale :P przytoczę tutaj, być może 'nieprawdziwą', listę odpowiedzi na powyższe pytania :)
1.najmądrzejszy - tutaj to chyba Femme Fatale i KoT, tak mi się wydaje :P wpisałbym tutaj jeszcze jedną osobę, ale jestem skromny, ha ! :):):)
2.największy przyjaciel - po 3 dniach trudno to określić :P
3.największy humor - zdecydowanie Femme Fatale
4.największy romantyk - nie widzę kandydata na to stanowisko :P
5.największa romantyczka - tych to za dużo jest, by wymieniać
6.największy przystojniak - wpiszę tutaj Arena, żeby mu przykrości nie zrobić ;)
7.największa laska - 1. nikomu nigdy nie zaglądam w gacie :P 2. Co do forumiczek (rodzaj żeński forumowicza?) to nie mam czasu na przeglądanie fotek :P
8.największe wsparcie - jakoś nie mam specjalnie problemów, więc wpiszę tutaj osoby z tamtą rangą... Wiecie, o którą mi chodzi :P.
9.twój idol - jak już muszę wybrać to KoT chyba :P
10.najlepszy moderator - najinteligentniejszy, najmądrzejszy moderator
_________________ Carpe diem, quam minimum credula postero.
Horacy
KoFfAjMy SiĘ mIŁoŚcIoM bOŻ0-PoKeMonOwOm !!! YoŁ!!!
Irony is my mother...
Femme Fatale, dziękuję Ci za te piękne zdjęcie w moim profilu :*. Masz gust, dziewczyno :*.
Aren -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 20 Lis, 2004 19:51
A jednak stało się : ,,6.największy przystojniak - wpiszę tutaj Arena, żeby mu przykrości nie zrobić ,, zaraz się pobecze.... miej troche litości dla brzydkich... nie wiem czy to odebrać jako żart czy nie... ale chyba raczej jako żart...
Tavion Gość
Wysłany: Sob 20 Lis, 2004 19:53
1. najmądrzejszy - deg, zdecydowanie deg. Zaraz po nim Ppark, dalej - Inteligent.
2. największy przyjaciel - Femme Fatale, KoT, Fierzba, Płk. Nikt,
3. największy humor - Fierzba! ^^ Moja Fieerzba! (Zapomniałam, jak mogłam?!) Neeena jeszcze, moja mastah!
4. największy romantyk - hmm... nikt.
5. największa romantyczka - hmm... nikt
6. największy przystojniak - eeee.... XD
7. największa laska - Mała!
8. największe wsparcie - Femme i Fierzba (z Kotem rzadko gadam )
9. twój idol - hmm... nie posiadam takowego.
10. najlepszy moderator - nie oceniam - z sondy wynika, że Kinga
Dziękuję przede wszystkim Młodej (ale ze mnie idol, ohaha! XD) Femme ;**
Ostatnio zmieniony przez Inteligencja dnia Sob 20 Lis, 2004 20:09, w całości zmieniany 1 raz
A ja niczyim idolem nie jestem ani wedlug nikogo nie mam najwiekszej laski badz wiedzy? szkoda ;(
1.najmądrzejszy - Ynteligęnt ( zartuje ) Ale chyba najwieksza wiedze ma Ppark.
2.największy przyjaciel - Trudno powiedz .
3.największy humor - Niektorzy sa smieszni sami w sobie
4.największy romantyk - nie wiem ;/
5.największa romantyczka - a tu sporo dziewczynek jest romantyczkami.
6.największy przystojniak - Pulkownik_Nikt niejaki ;]
7.największa laska - Nena , Tavion ( :] ) oraz czerwony Mis .. No i jeszcze Wierzba :] Kinga tez sie zalapala ;D
8.największe wsparcie - Ja jakos problemow nie mam ale to cale forum mnie wspiera bo czasami mozna sie posmiac czasami pogadac. No ogolnie fajne ;D
9.twój idol - ja :]
10.najlepszy moderator - Skromnie mowiac Ja :]
_________________ "Chlop co tabaki nie zazywa baba sie nazywa"
"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
o kurde =D ja tam patrze na ten humor... a tu Fierzb tak duzio =*** kocham Was misiunie ja nei wiedziałam ^^ że tak uważacie hyhy <wycišga wielgaaaaaaaaachny kocyk> hueheuhue
Najmšdrzejszy... oooo jak tu dużo bym wymieniala =) b. wielu z Was inteligentne i mondre ziwerzštka
Największy przyjaciel.. hm.. dla mnie? jest tu wiele takich osób.. ale jeli mam już wymieniać to (kolejnoc nie ma znaczenia) Mała, Nenar, Kindzia, Czerwony Mi, Tavion, Pułkownik Nikt.. jesli o ki zapomniałam bardzo mi przykroi przepraszam...
Największy humor... Kindzia, Nenar, Mała Plk =) mam nadzieje wszyscy ale mozliwe ze napomniałam kogo noi i jeszcze Tavion ^^
Największy romantyk... Kot i plk nikt (tak tak nie miej się Wojtku =p)
Największa romantyczka.. Kindzia, Tavion... noi tyle chyba =) anoi jeszcze moze nenar ale ja tam nie wiem
Największy rpzystojniak =D nie bendem mówić khy khy
Największa laska... Tavion =>
Największe wsparcie... hm.. chyba Nenar Kindzia Tavion i Plk
Idol /?/ hm... no nie wiem =)
Mod the best... nie mam ulubionego
no ja kończe papa =* żegna wierzba ze szlabanem na wsyzstko, moze kompa mi zostawiš.. oby
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Aren -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 20 Lis, 2004 20:02
podziwiam cię za twoją skromność, ani razu o sobie nie wspomniałeś, inni też powinni być zachwyceni twoją skromnością Bierzcie przykład z Pułkownika
Nowa strona Pulkownika ??
Aren i wiersze <lol>
Skate-poeta
Aren -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 20 Lis, 2004 20:35
skate-poeta a to dobre... a kto powiedział żę jak pisze od czasu do czasu wiersze, to co nie moge jeździćna desce??? powiem do tego wszystkiego trzecią rzecz, słucham Hard Rocha i Metalu, ale mieszanka....
Ostatnio zmieniony przez Naomi dnia Sob 20 Lis, 2004 20:38, w całości zmieniany 1 raz
łoł.. Tavion:P no co ty! hehe:P jakbyś mnie zobaczyła to byś sie zdziwiła oj tak.. lalala
ale dziękuje dziękuje ^^
Wysłany: Sob 20 Lis, 2004 Temat postu:
1. najmądrzejszy - DEG! ToJa:)
2. największy przyjaciel - wjeszba :> nena?niewiem kurna.. ale myśle że dobre modele na przyjaciół: Tavion, Femme Fatale, Pułkownik, Kinga, niewiem :> o i elfkanenar i jeszcze czerwony miś ^^ niema co najlepsze klimaty:),
3. największy humor - nejestem w stanie oceniac;p
4. największy romantyk - niewiem
5. największa romantyczka - jw
6. największy przystojniak - ^^
7. największa laska - patrz punkt 2
8. największe wsparcie - niewiem ^^
9. twój idol - jw.
10. najlepszy moderator - nie mi to oceniac..