Ostatnio zmieniony przez Sajmon dnia Czw 20 Sty, 2005 21:11, w całości zmieniany 2 razy
Femme Fatale Gość
Wysłany: Pią 19 Lis, 2004 06:17
Bożesz ty mój, chłopie! O____________o Naprawdę Ty to grasz? No po prostu... Boskie... *-* Świetne. Jestem urzeczona... Mmm... I like it! Masz jeszcze coś swojego? *^-^*
KoT Gość
Wysłany: Pią 19 Lis, 2004 06:25
Witam.
Ocho No mnie się bardzo podoba, teraz jeszcze gitarzysta i wokal Świetnie grasz ;]
Pozdrawiam
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 19 Lis, 2004 08:08
No wiesz ja zabardzo nie lubie takiej ostrej muzyki ale swietnie to zagrałes gratulacje:)
Super Ja właśnie lubie takie mocne Hardcorowe granie <peace> zakładaj zespół, to jest cool, jeśli byś się przyłożył i poszukał muzyków to wasz zespół był by sławny itd. to wielka szansa dla ciebie i Polskiej muzy
Barzdo fajna gitara, naprwade świetnie grasz...ja gram na elektryku od jakiegos miesiaca i narazie sie ucze bo to moja piewsza stycznosc z gitara, no ale mam nadzieje ze po poltora roku tez bede gral jak Ty
btw - swietna perkusja takze, pozdrow perkusiste bo robi kawal dobrej roboty