Pomogła: 13 razy Dołączyła: 15 Lip 2004 Posty: 606
Wysłany: Wto 16 Lis, 2004 15:20
Akacja12 napisał/a:
wredus cośtam. Nie powinieneś takich zdjęć tutaj umieszczać ponieważ tu też wchodzą ludzie 9-10 letni. Ja też nie chciałabym tego oglądać :/
Przecież pod nazwą tego działu jest dokładnie napisane " Posty w tym dziale mogą zawierać treści nie odpowiednie dla dzieci. Wchodzisz na własną odpowiedzialnośc." Dziecko, które tu wchodzi jest przygotowane na to, że może zobaczyć tu coć dla niego nieodpowiedniego. A tak po za tym. Akacjo12 to nie jest takie okropne zdjęcie. W wielu gazetach umieszczane są zdjęcia prezerwatyw są nawet często reklamowane w TV, a dla mnie prezerwatywa, a wibrator niczym się za bardzo nie różni.
_________________ ...
Jeszcze nie zapomniałam o forum
...
CO tu napisać aby niewyjść na zbyt wyuzdanego :]....
Oczywiście żaden kawałek plastiku z oscylatorem harmonicznym niemoże się równać z kawałkiem soczystego mięcha
_________________ "Niech w ogniu staną kaplic ściany, niech dym zdusi zakonnic krzyk"
Czyń ZŁO !!! BLACK METAL IST KRIEG !!!
Tak jak napisała ona89 przed wewjściem na ten dział można przeczytać że wchodzi sie tu na własną odpowiedzialność. Jak by jakieś dziecko to zobaczyło to pewnie by niewiedziało co to jest i do czeo służy.
Tak jak napisała ona89 przed wewjściem na ten dział można przeczytać że wchodzi sie tu na własną odpowiedzialność. Jak by jakieś dziecko to zobaczyło to pewnie by niewiedziało co to jest i do czeo służy.
Przepraszam czy panna wieży w bociana ???.... czy to tylko udawana naiwność....
_________________ "Niech w ogniu staną kaplic ściany, niech dym zdusi zakonnic krzyk"
Czyń ZŁO !!! BLACK METAL IST KRIEG !!!
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 21 Gru, 2004 20:16
nika napisał/a:
Khym khym. Dowiedziałoby się z postó i załączonych zdjęć.
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 21 Gru, 2004 20:23
Pan_Feanor napisał/a:
CO tu napisać aby niewyjść na zbyt wyuzdanego :]....
Oczywiście żaden kawałek plastiku z oscylatorem harmonicznym niemoże się równać z kawałkiem soczystego mięcha
Myslę, że raczej Ci nie chodzi o wolowinkę ze sklepu, bywasz czasem niesmaczny (też tak mam... bywa)
A co do tego, ze samotne kobiety to podobno to zależy od potrzeb, te z partnerem muszą niektóre częściej, niektóre żadziej...