Wysłany: Sro 09 Cze, 2004 21:59 Imona dla psiaków:)
Miom zdaniem imona dla naszych pupili nie powinny byc wybierane o tak... dal mnie wyrażają charakter zwierzęcia i pana :]. Rozumiem że gdzy dostajemy szczeniaczka trudno wymyślić adekwatne do jego charakteru imę, ale nie zawsze...Mój psiak wabi sie Pirat. Zanim do mnie trafił miał kilka imion i praktycznie na każde reagował ale chyba głownie to chodzi o znajomy ton głosu...a wracając do genezy imienia mego psiaka to wzięło się to przede wszystkim dlatego że ma taką fajnoą czarną łate na oku niczym prawdziey pirat. A charakterek ma w tej chwili podobny:] więc chyba w moich słowach jest jakieś źiarnko prawdy...
_________________ "Każdy ma swojego Boga a oni wszyscy są jednym"
ja z rodziną wymysłam imiona a oto kilka z nich moje psy wabiły się tak ; venus ,sonia,gabi,kali,sara,luna,gerda,funia,weda,tiitii(tak ją nazwał hodowca).
_________________ <Świat jest przepiękny,lecz smutny jeżeli każdy będzie o siebie dbał i się kochał wtedy zapanuje pokój>moje gg 1639597 e-mail alena579@buziaczek.pl
Mój pies wabi się Harry ( ja tego imienia nie wymyślilam ), ale to na ogół dla moich zwierzaczków wymyślam imiona z książek lub z przyjaciółkami (mam dużo kotów)
Noid Gość
Wysłany: Sob 30 Paź, 2004 10:37
No ja sam wymyślam imiona dla moich zwierzaczków Całkowity freestyle
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Sob 30 Paź, 2004 13:07
Chesterka nie odkopuj takich starych tematów...
Moja kotka ma na imię Sonia,jest to imię dość znane więc nie było problemu z wymyśleniem
Mój pies ma na imię Snupi(nie pisze się Snoopy po prostu Snupi), długo się zastanawialiśmy,a imię ściągnięte z bajki