Ten kto nie był tu wymienionny niech się to nie obraża bo jak dziewczyny wymieniały to napoczątku tez mnie nie było ale dopiero jak się upomniałem to 2 dziewczyny chyba napisały Więc Weroniko proszę:
Piszesz mądrze,masz bardzo piękne imię i nie wiem czemu ale twój awatarek przypomina mi Milkiwaya
Ciężko mi wymienić osoby, które lubię najbardziej. Jestem tu tak krótko, że nie znam wszystkich dobrze. Nie mogę więc powiedzieć, że kogoś lubię albo nie
Jednak najlepszy kontakt mam z Elfką i Kingą.
_________________ Zapraszam na moje nowe Forum: kolej, podróżni, Mazowsze. (adres w przycisku www)
nom dobrze ze załozylam ten temacik:) a własnie jak mowil Aren nikt niech sie nie obraza:) trzeba sie dobrze poznac !! no w sumie to ja tez powinnam was wszystkich lepiej poznac
Nie ma za co. To są tylko literki poukładane w zdania na monitorze i my się lubimy tylko przez neta, mozna to nazwac (inter-kolo) bo przez neta raczej przyjaźni się nie zawiera nie wiem czy to dobrze wytłumaczyłe...