To może ja wam powiem, jak zostałem moderatorem .
Pewnego pięknego dnia wpadł mi do głowy pomysł, że przydałoby się tutaj forum o grach komputerowych. Napisałem o tym do ToJa i dodałem, że ja chętnie zostałbym moderatorem tego forum i z góry podziękowałem, no i ToJa się zgodziła i wszyscy żyli długo i szczęśliwie...
Dlaczego, skoro jestem moderatorem forum "Diddl i Nici" nie mogę wejść na forum "Przyjaciele", gdzie mogą wchodzić tylko moderatorzy ?
Przypuszczam, że to forum nie dla wszystkich moderatorów, ale dla Przyjaciół ToJi (jak się odmienia ten nick?).
Masz rację Koral:)
Iśka to nie jest forum dla moderatorów. Nikt z tego forum nie ma tam dostępu. To prywatne forum dla rodziny i przyjaciół, którzy mieszkają w innym mieście niż ja. To takie tam prywatne rozmówki...
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
Wysłany: Wto 24 Cze, 2003 20:29 tylko moderatorzy mogą czytać tematy na tym forum :D
Aaaa , to takie buty !!! Ale jak się wchodzi to pisze "Przepraszamy, ale tylko moderatorzy mogą czytać tematy na tym forum". Trochę mnie to zmyliło !!!