| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
czy to możliwe?
Autor Wiadomość
sami10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Nie 14 Lis, 2004 13:46   czy to możliwe? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hej czy to jest możliwe żeby 22 letnia kobieta dostała nieregularny okres???
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
7735521
mycha92 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 14 Lis, 2004 13:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cyba możliwe, jeśli schudła lub przytyła, zmieniła dietę lub urodziła dziecko. Tak czytałam... Jest jeszcze jedna możliwość brała tabletki antykoncepcyjne, ale to nie wiem czy ma wtedy nieregularny, czy właśnie regularny, bo są różne twierdzenia z różnych źródeł. A co sami10, masz już 22 lata? Shocked Czy Twoja siostra?

Numer Gadu-Gadu
2187507
Aktywista
Aktywista

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Nie 14 Lis, 2004 14:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Evil or Very Mad nie!!!!!!!!!! Evil or Very Mad to dziewczyna mojego brata
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7735521
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 14 Lis, 2004 14:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A skąd wiesz że ma nieregularny?

Numer Gadu-Gadu
2187507
Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Nie 14 Lis, 2004 14:12   

Sami, czy Ty przypadkiem nie masz jakiejś małej obsesji na punkcie dziewczyny brata? Confused Bo mi się tak wydaje. Nie powinny Cię interesować takie sprawy. I właśnie - skąd wiesz, że ma nieregularny? Podsłuchiwałaś czy jak? Wink Bo chyba sama Ci tego nie powiedziała. No ale do rzeczy - moja mama zawsze mówi, że gdyby macica była zegarkiem, nosiłabym ją na przegubie. Wink I taka prawda, nawet dorosłej kobiecie może się wahać cykl. Nieregularny okres może być także spowodowany "tym powyżej" Wink (post mychy, dla niekumatych Razz).
Powrót do góry
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 14 Lis, 2004 14:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Famme Fatale: dobrze, że wszystko wyjaśniłaś. No bo praktycznie jest taka sprawa: ta kobieta to dziewczyna jej brata. Ani nie jego żona ani narzeczona. W dodatku to dziewczyna jej brata. Na razie dla niej jest właściwie obca, bo nie należy do rodziny. W dodatku to nie jej sprawa, czy ma okres czy nie. To jest sprawa tej dziewczyny, i owszem, może to wyjawić swojemu chłopakowi, ale nie obcej dziewczynie, która w dodatku nie ma miesiączki. Więc jaki w tym sens? To tak jak by spytała dziewczynę na ulicy, którą zna od tygodnia: "cześć, masz regularny okres?". No może podałam złe porównanie, ale sprawa jest wyjaśniona: miesiączki dziewczyny brata sami10 nie powinny jej obchodzić. Koniec kropka Razz

Numer Gadu-Gadu
2187507
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 14 Lis, 2004 15:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ale się jej czepiacie..Ona tylko spytała czy to możliwe, a wy zaczęłyscie jej kazania prawić o tym że nie powinno ją to interesowac. Może jej brata dziewczyna mowi jej takie rzeczy?
Powrót do góry
Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Nie 14 Lis, 2004 16:21   

Oj Malvina, nie o to nam chodzi. Po prostu stwierdzamy, że miesiączka dziewczyny chłopaka nie powinna interesować dziesięciolatkę, siostrę tego faceta. Nie wydaje Ci się to dziwne? Ja nie prawię kazań, jestem ostatnia do tego. Jedynie wysnułam wniosek po wcześniejszym poście sami, w którym pisała:

sami10 napisał/a:
całe dnie spędza ze swoją dziewczyną a dla mnię ma najwyżej 5 minut... Crying or Very sad 5 minut na miesiąc a warto też dodać że wychodzi raz na 3 godziny albo na 3 dni ale jak wychodzi na te 3 godzint Crying or Very sad to najpierw jedzie do tej swojej dziewczyny 10 minut po przyjeździe do domu i wraca 10 minut przed wyjazdem do Bydgoszczy Crying or Very sad

Trochę powycinałam, głównie chodzi o jej brata, o to, że jest w wojsku i że jak dostaje przepustkę, to praktycznie cały wolny czas spędza ze swoją dziewczyną. Dlatego przypuszczam, że sami ma jakąś pseudo-obsesję na jej punkcie. Może nie obsesję, ale chyba jest zazdrosna, huh, sami? Wink
Powrót do góry
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 14 Lis, 2004 16:26   

sami10 - możliwe jest, że 22 - letnia dziewczyna, co ma nieregularny okres / opóźniony, może być powodem odchudzania.

---

mycha92 napisał/a:
Cyba możliwe, jeśli schudła lub przytyła

mycha92 - powodem nieregularnego okresu / opóźnienia jest tycie? Shocked
Raczej lepiej okres jest regularny wtedy, kiedy ktoś ma dużą masę ciała, a gdy coraz bardziej się chudnie, to okres staje się coraz bardziej nieregularny, zaczynają być coraz większe zaniki i coraz dłużej się opóźnia.
Powrót do góry
Green Cloud Płeć:Kobieta

PostWysłany: Nie 14 Lis, 2004 16:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

przecież że to mozliwe. Gdy moja siora urodziła dziecko to b. długi okres czasu miesiączka jej się spuźniala. Nawet teraz ma nieregularny co jakiś czas Rolling Eyes
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
6094670
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 14 Lis, 2004 16:52   

Green Cloud - to wiadomo, że okres się zawsze spóźnia po ciąży, również jeśli są jakieś zaniki, choć kobieta nawet nie wie, że jest w ciąży, a wie, że się o dziecko 'starała' Wink to już może być pierwszy krok rozpoznania tego, że kobieta jest w ciąży...
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 14 Lis, 2004 17:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no nie wiem ona jest raczej szczupła a skąd to wiem...? Mama mi kiedyś powiiedziała i to było tak jakoś na początku miesiąca a wtedy był 12 listopad
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7735521
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 14 Lis, 2004 18:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A co sami, twoja mama się pyta jej czy ma okres? To trochę dziewne jak na mój gust... Hmm... nawet jakby to niech im tam będzie, ale moja mama nie pyta się intruza (czyli dziewczyny mojego brata) czy ma okres. Chociaż ja wiem kiedy to jest. Mama nie używa takich podpasek jak ona. Ale szczerze powiedziawszy ciekawa jestm, czy intruz ma regularny okres po tym, jak urodziła dziecko. Co prawda mały ma już 13 miesięcy, ale pewnie na początku tak miała.

Numer Gadu-Gadu
2187507
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 14 Lis, 2004 18:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

powiem inaczej mój brat to jej syn . już rozumiesz???
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7735521
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 14 Lis, 2004 18:25   

sami10, może jaśniej? Twój brat jest synem Twojej mamy =]
Powrót do góry
Strona 1 z 3 Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu